Det finnes flere årsaker til å velge trådløs lyd

24 may, 2013

Det er smart å velge trådløs lyd, du får nemlig både flott design, fyldig lyd og et trådløst hjem. Unngå rot med ledninger og sats i stedet på høyttalere som enkelt kobles til TV-en og som kan strømme musikk direkte fra smarttelefonen eller nettbrettet via Bluetooth.

Det skal se bra ut

Det skal se bra ut

Det er lenge siden vi la de store lydsystemene bak oss, de som opptar mye plass og dermed også tar bort en del av gleden ved anlegget. I år løfter Samsung designen til et helt nytt nivå og tilbyr trådløs lyd for deg som ikke vil gjemme høyttaleren under TV-benken. Velg i stedet en diskret innredningsdetalj som både forsterker lyden og følelsen og som er en perfekt match til Samsung-TV-en din.

Det skal være smart

Det skal være smart

Vi vil at høyttalerne du har hjemme skal tilfredsstille kravene dine, uansett om det handler om design eller lydkvalitet. 2013-sortimentet er derfor både veldig estetisk og svært funksjonelt. Med trådløs subwoofer til soundbaren får du en bass som føles i hele kroppen, i tillegg har toppmodellene våre innebygde, hybride rørforsterkere som gir en fantastisk lydopplevelse.

Det skal være trådløst

Det skal være trådløst

Med SoundShare kobler du Soundbaren trådløst til Samsung-TV-en din*. SoundShare gjør det i tillegg mulig å styre både TV og høyttalere med bare én TV-kontroll.

*Se hvilke produkter som er kompatible på produktsidene for ønsket lyd- og TV-modell