Support Model

Alert 3
  • Støtte nyheter 17 oct, 2017

Forhandler, Reservedeler LES MER

• Støtte varsel 01 aug, 2017

Informasjon om retur av Galaxy Note7 LES MER

• Støtte varsel 27 jul, 2017

Forholdsregler når du lader smarttelefonen LES MER

OK
Level On Wireless

Endre produktmodell
Søk
  • No data

Hvordan finner jeg modellnummeret?

Trenger du hjelp til å finne modellnummeret? Velg ditt produkt fra menyene nedenfor, så viser vi deg hvor du finner nummeret.

• TYPE

-
  • UNDERTYPE

-
  • KATEGORI

-
Lukk

Løsninger

Vanlige løsninger

Manuell nedlasting

Håndbok, nedlastinger,
spesifikasjoner og registrering

()

Hvordan finner jeg modellnummeret?

Trenger du hjelp til å finne modellnummeret? Velg ditt produkt fra menyene nedenfor, så viser vi deg hvor du finner nummeret.

• TYPE

-
  • UNDERTYPE

-
  • KATEGORI

-
Lukk
  • Paneltype

On-Ear Hodetelefoner

• Lyd
    • Impedance

41 ohms

• Bluetooth
    • Version

Bluetooth 3.0

• Profiles

A2DP, AVRCP, HSP, HFP

• Wireless Range

10 m

• Audio Streaming

Ja

• Multipoint

Ja

• Etc

Kompatibilitet med Samsung Level-appen (kan lastes ned): 1) Samsung Level-appen er kompatibel med mobile enheter fra Samsung som kjører operativsystemet Android 4.2.2 eller nyere. Avhengig av enhetens spesifikasjoner kan du oppleve en delvis blank skjerm eller at noen funksjoner ikke virker på din enhet. 2) Når du skal bruke appen, må du sørge for at enhetene er koblet til via Bluetooth-funksjonen.

• Generell funksjon
    • Control

Bluetooth Smart touchkontroll (Avspilling / Pause, Skifte av spor, Volum opp / ned, S Voice (ved kompatibel Samsung smarttelefon), Mottak av anrop, Avvisning av anrop)

• Microphone

Ja

• Packaging Contents

Oppbevaringspose, lydkabel, micro USB-kabel

• Høyttalere

40 mm høyttalere med dobbel membran

• Call Function
    • Call Receiving

Ja

• Batteri
    • Paneltype

Innebygd batteri (litium-ion), *Batteritid (Spille / Snakke / Standby) avhenger av faktorer som konfigurering, tilkoblede mobilenheter, signalstyrke, driftstemperatur, valgte funksjoner, hyppighet av anrop og talemeldinger, data og andre bruksmønstre

• Play Time

Opptil 11 timer (Bluetooth-funksjon med ANC), Opptil 23 timer (Bluetooth-funksjon uten ANC), Opptil 20 timer (med kabel og ANC), Ubegrenset lyttetid (med kabel uten ANC)

• Talk Time

Opptil 11 timer (Bluetooth-funksjon med ANC), Opptil 23 timer (Bluetooth-funksjon uten ANC)

• Standby Time

Opptil 200 timer (Bluetooth-funksjon uten ANC)

• Tilkobling
    • 3.5mm headphone connector

Ja

• Micro USB

Ja

• Fysisk spesifikasjon
    • Dimensjon (WxHxD)

161,9 x 184,6 x 74,1 mm

• Vekt

236 g

• Cable Length

1,2 m

• Farge

Blue

Nyttig programvare

Sjekk ut de nyttige tingene ved hjelp av lenken.

• Samsung Kies

Samsung Kies kopler mobiltelefonen til PCen, noe som gjør det lettere for deg å synkronisere data mellom enheter og finne nye apper.

• Programvareoppgradering via FOTA

Hold mobilen din oppdatert, trygt og raskt.

• Samsung Smart Switch

Med Samsung Smart Switch kan du enkelt overføre kontakter, bilder, meldinger og annet fra den gamle smarttelefonen til din nye Galaxy.

• Samsung SideSync 3.0

En bedre løsning for å koble sammen PC og mobil.

• S Note

Få en helt annen PC-opplevelse med applikasjonen S Note.

• Samsung-programmer

Mer informasjon om mobil enhet.

• Windows Phone 7

Smartphone, som kobler datamaskinen.

• Samsung Dive

Samsung Dive er en tjeneste der du kan administrere telefonen eksternt hvis du har forlagt den eller den er blitt stjålet

Interaktiv veiledning SYMBOL

Interaktiv veiledning

En interaktiv demonstrasjon som guider deg gjennom enhetens funksjoner.

Community

Se gjennom svar, still spørsmål og få
løsninger fra andre Samsung-kunder.

LØST

Godtatte svar fra Samsung
Community

Søk
Søk

Beslektede produkter

Anbefalte beslektede modeller og tilbehør