Support Model

Alert 1
  • Støtte nyheter 17 oct, 2017

Forhandler, Reservedeler LES MER

OK
960 PRO NVMe M.2 SSD

Endre produktmodell
Søk
  • No data

Hvordan finner jeg modellnummeret?

Trenger du hjelp til å finne modellnummeret? Velg ditt produkt fra menyene nedenfor, så viser vi deg hvor du finner nummeret.

• TYPE

-
  • UNDERTYPE

-
  • KATEGORI

-
Lukk

Løsninger

Vanlige løsninger

Manuell nedlasting

Håndbok, nedlastinger,
spesifikasjoner og registrering

()

Hvordan finner jeg modellnummeret?

Trenger du hjelp til å finne modellnummeret? Velg ditt produkt fra menyene nedenfor, så viser vi deg hvor du finner nummeret.

• TYPE

-
  • UNDERTYPE

-
  • KATEGORI

-
Lukk
  • Generell funksjon
    • Applikasjoner

Client PCs

• Kapasitet

512 GB (1 GB=1 mrd. byte) *Faktisk brukbar kapasitet kan være mindre (på grunn av formatering, operativsystem, programmer eller annet)

• Formfaktor

M.2

• Grensesnitt

PCIe 3.0 x4, NVMe 1.2

• Dimensjon (WxHxD)

Maks 80,15 x 22,15 x 2,38 mm

• Vekt

Maks 8,3 g

• NAND Type

Samsung V-NAND

• Styringsenhet

Samsung Polaris controller

• Hurtigbufferminne

Samsung 512 MB Low Power DDR3

• Spesialfunksjoner
    • TRIM-støtte

TRIM Supported

• S.M.A.R.T Support

S.M.A.R.T Supported

• GC (Garbage Collection)

Auto Garbage Collection Algorithm

• Encryption Support

AES 256-bit for User Data Encryption, TCG Opal

• Device Sleep Mode Support

5 mW(L1.2)

• Ytelse
    • Regelmessing lesing

Opptil 3,500 MB/sec *Faktisk hastighet kan variere på grunn av formatering, operativsystem, programmer eller annet

• Regelmessig skriving

Opptil 2,100 MB/sec *Faktisk hastighet kan variere på grunn av formatering, operativsystem, programmer eller annet

• Random Read (4KB, QD32)

Opptil 330,000 IOPS (Thread 4) *Faktisk hastighet kan variere på grunn av formatering, operativsystem, programmer eller annet

• Random Write (4KB, QD32)

Opptil 330,000 IOPS (Thread 4) *Faktisk hastighet kan variere på grunn av formatering, operativsystem, programmer eller annet

• Random Read (4KB, QD1)

Opptil 14,000 IOPS (Thread 1) *Faktisk hastighet kan variere på grunn av formatering, operativsystem, programmer eller annet

• Random Write (4KB, QD1)

Opptil 50,000 IOPS (Thread 1) *Faktisk hastighet kan variere på grunn av formatering, operativsystem, programmer eller annet

• Environment
    • Power Consumption

*Average: Typ. 5,1 Watts, Idle : 40 mW *Actual power consumption may vary depending on system hardware & configuration

• Pålitelighet (MTBF)

1,5 Million Hours Reliability (MTBF)

• Driftstemperatur

0 til 70 °C (Measured by SMART Temperature. Proper airflow recommended)

• Sjokk

1500 G , duration 0,5 m sec, 3 axis

• Programvare
    • Management SW

Magician Software for SSD management

• Installation Kit

Not Available

• Warranty

Begrenset til 5 år eller 400 TBW

Nyttig programvare

Sjekk ut de nyttige tingene ved hjelp av lenken.

Interaktiv veiledning SYMBOL

Interaktiv veiledning

En interaktiv demonstrasjon som guider deg gjennom enhetens funksjoner.

Community

Se gjennom svar, still spørsmål og få
løsninger fra andre Samsung-kunder.

LØST

Godtatte svar fra Samsung
Community

Søk
Søk

Beslektede produkter

Anbefalte beslektede modeller og tilbehør