Support Model

Samsung SBB-N64DV4

Endre produktmodell
Søk
  • No data

Hvordan finner jeg modellnummeret?

Trenger du hjelp til å finne modellnummeret? Velg ditt produkt fra menyene nedenfor, så viser vi deg hvor du finner nummeret.

• TYPE

-
  • UNDERTYPE

-
  • KATEGORI

-
Lukk

Løsninger

Vanlige løsninger

Manuell nedlasting

Håndbok, nedlastinger,
spesifikasjoner og registrering

()

Hvordan finner jeg modellnummeret?

Trenger du hjelp til å finne modellnummeret? Velg ditt produkt fra menyene nedenfor, så viser vi deg hvor du finner nummeret.

• TYPE

-
  • UNDERTYPE

-
  • KATEGORI

-
Lukk
  • Tilkobling
    • Videout

1st: Magicinfo Out (Up-to 3840 x 2160 @ 30 Hz), 2nd: Display Port Out (Up-to 3840 x 2160 @ 60 Hz) ※ Optimized for 1 UHD play (In the Window Mode at MagicInfo Author (Premium) with Intel HW Decoder, H.264, 45 Mbps)

• Strøm
    • Strømforsyning

AC 100 - 240 V ~ (+ / - 10%), 50 / 60 Hz

• Dimensjon
    • Mål sett (BxHxD)

321,6 x 40,3 x 224,7 mm

• Package Dimension (WxHxD)

432 x 95 x 269 mm

• Vekt
    • Vekt sett

1,8 kg

• Pakkevekt

2,5 kg

• Operation Conditions
    • Temperature

10 °C ~ 40 °C

• Humidity

10 ~ 80%

• Generell funksjon
    • Special

Intel Core i5-4400E (2,7 GHz Dual, GT2) CPU, Integrated N/B, QM87 S/B, Intel HD Graphics 4600 GPU, SSD 64 GB, 4 GB (DDR3 SO-DIMM 2 GB x 2) Memory, GbE Ethernet (RJ-45), USB 2.0 Port x 2, USB 3.0 Port x 2, RJ-45, RS232 (D-SUB 9P)

• Tilbehør
    • Included

User Manual, Power Cord, DP to DVI Cable (Short, Long)

Nyttig programvare

Sjekk ut de nyttige tingene ved hjelp av lenken.

Interaktiv veiledning SYMBOL

Interaktiv veiledning

En interaktiv demonstrasjon som guider deg gjennom enhetens funksjoner.

Community

Se gjennom svar, still spørsmål og få
løsninger fra andre Samsung-kunder.

LØST

Godtatte svar fra Samsung
Community

Søk
Søk

Beslektede produkter

Anbefalte beslektede modeller og tilbehør

KONTAKT
Mandag til fredag | 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

For registrering av service på hvitevarer eller TV vennligst ring vår support telefon.

Åpningstider B2B support
Mandag til fredag | 08.00 til 17.00

For Printer-spørsmål vennligst besøk HPs hjemmeside https://www.support.hp.com