Hva er Smart Relay-funksjonen på Smart Gear?

Last Update date : 2015.03.12

Hva er Smart Relay-funksjonen på Smart Gear?


Svar: Når du mottar et varsel kan du løfte den tilkoblede mobilen med hånden du har enheten på. Mobilen viser detaljene. Hvis mobilen er låst, må du oppgi koden først. For å bruke Smart Relay aktiverer du bevegelse på mobilen.

 

 

        

  

Tilbakemelding på innhold

Q1. Hjelpte denne informasjon deg?

Q2. Hvor fornøyd var du med dette innholdet?

Q3. Fortell oss hva du synes. Hva kunne vi ha gjort for å gi et bedre svar på ditt spørsmål?

Trenger du mer hjelp så kan du kontakte vårt support team ved å klikke på ikonene under

Trenger du service? Servicesentersteder

Del dette elementet

Lukk hurtigvinduet Dele

Tusen takk!

Vi setter stor pris på at du fyller ut dette spørreskjemaet, takk for at du hjelper oss med å forbedre nettstedet vårt.

ok