Hvordan hindrer jeg at skjermen slås av på min Galaxy S5 mens jeg ser på den?

Last Update date : 2014.11.07

For å spare batteri slås skjermen automatisk av etter en stund når du ikke bruker telefonen. Ved å aktivere Smart hvilemodus vil ikke skjermen slås automatisk av mens du ser på den. Da bruker telefonen det fremre kameraet for å sjekke om du ser på telefonen eller ikke.

1

Du aktiverer Smart hvilemodus ved å følge trinnene nedenfor.

Trykk på Apper 2
Velg Innstillinger 3

Gå inn på Skjerm  5og klikk i ruten ved siden av Smart hvilemodus

Vi ønsker å forbedre vår supportside!

Gjennom å bedømme og kommentere denne manualen kan vi arbeide for å gjøre supportsiden bedre for deg og andre fremover.

Takk på forhånd!