Hvorfor er det ikke mulig å aktivere Flervindu på min Galaxy S5?

Last Update date : 2014.11.07

Hvis du ikke klarer å aktivere Flervindu på din Galaxy S5 ved å dra knappen fra av til på, skyldes det muligens at telefonen er innstilt på Enkel modus.

1

Enkel modus skal gjøre det lettere å navigere i telefonen ved at avanserte innstillinger er fjernet. Følg deretter trinnene nedenfor for å sjekke om du har enkel modus aktivert og for å deaktivere den

Under Innstillinger velger du Enkel modus

2

Hvis det er krysset av for Enkel modus, klikker du på Standardmodus og avslutter ved å trykke på utført

Vi ønsker å forbedre vår supportside!

Gjennom å bedømme og kommentere denne manualen kan vi arbeide for å gjøre supportsiden bedre for deg og andre fremover.

Takk på forhånd!