Hvordan setter jeg SIM-kortet inn i Galaxy A5?

Last Update date : 2015.03.05

Ha utløsingsnålen og Nano-SIM klare.

1

1. Sett utløsingsnålen inn i hullet på SIM-kortskuffen for å løsne skuffen. Du hører et lite klikk når skuffen spretter ut. Merk: sørg for at utløsingsnålen står vinkelrett på hullet. Ellers kan enheten bli skadet.

2

2. Trekk skuffen forsiktig ut av åpningen, og legg SIM-kortet i skuffen med de gullfargede kontaktene ned.

3

3. Sett SIM-kortskuffen tilbake i åpningen til SIM-kortskuffen. Kontroller at skuffen er forsvarlig lukket for å hindre at vann og støv trenger inn i enheten.

Vi ønsker å forbedre vår supportside!

Gjennom å bedømme og kommentere denne manualen kan vi arbeide for å gjøre supportsiden bedre for deg og andre fremover.

Takk på forhånd!