Hvordan monterer jeg SIM kortet i Galaxy S6 edge?

Last Update date : 2015.04.14

Merk: Du må benytte Nano-SIM til denne enheten

1

1. Sett inn SIM-utløserverktøyet i hullet på SIM-kort skuffen slik denne løses ut. Sørg for at pinnen på utløserverktøyet settes inn vinkelrett i hullet. Enheten kan bli skadet om denne settes skjevt inn.

2. Dra SIM-kort skuffen forsiktig ut fra enheten.

3. Montèr SIM-kortet i skuffen med gull-chipen vendt nedover.

4. Sett så SIM-kort skuffen tilbake i enheten. Sørg for at skuffen er ordentlig lukket slik at vann og støv ikke kan trenge inn i enheten.

Vi ønsker å forbedre vår supportside!

Gjennom å bedømme og kommentere denne manualen kan vi arbeide for å gjøre supportsiden bedre for deg og andre fremover.

Takk på forhånd!