Min Galaxy S6/ S6 edge har fryst/låst seg, hvordan restarter jeg den?

Last Update date : 2015.04.14

Hold inne strøm og volum ned knappen samtidig i over 7 sekunder for å restarte, dersom enheten har fryst og ikke responderer.

Dersom du etter å ha restartet enheten fortsatt opplever at enheten fryser eller ikke responderer, kan du forsøke følgende for å rette på dette feilsymptomet:

- Frigjør minne.
- Sjekk om det finnes noen fastvare oppdatering for enheten.
- Test enheten din i “Sikker modus”.
- Utfør en tilbakestilling av enheten. Før tilbakestilling må du huske å gjøre en sikkerhetskopi av viktig personlig data lagret på enheten.

Dersom du fortsatt opplever problemer etter dette, anbefaler vi at du kontakter din forhandler eller et Samsung Service Senter

Vi ønsker å forbedre vår supportside!

Gjennom å bedømme og kommentere denne manualen kan vi arbeide for å gjøre supportsiden bedre for deg og andre fremover.

Takk på forhånd!