Hvordan aktiverer jeg Hurtigsvar på min Galaxy S6 edge?

Last Update date : 2015.06.16

1. For å aktivere hurtigsvar åpner du først Apper, og velger Innstillinger.
2. Bla ned, og åpne Kantskjerm.
3. Velg her Kantbelysning.
4. Velg Hurtigsvar og sett deretter bryteren til På. For å aktivere Hurtigsvar må Kantbelysning være aktivert på forhånd.
5. For å redigere standard avvisningsmelding trykker du på meldingsteksten under Hurtigsvarmeldinger.

Tilbakemelding på innhold

Q1. Hjelpte denne informasjon deg?

Q2. Hvor fornøyd var du med dette innholdet?

Q3. Fortell oss hva du synes. Hva kunne vi ha gjort for å gi et bedre svar på ditt spørsmål?

Trenger du mer hjelp så kan du kontakte vårt support team ved å klikke på ikonene under

Trenger du service? Servicesentersteder

Del dette elementet

Lukk hurtigvinduet Dele

Tusen takk!

Vi setter stor pris på at du fyller ut dette spørreskjemaet, takk for at du hjelper oss med å forbedre nettstedet vårt.

ok