Hvordan bruker jeg AF-modus (auto fokus) på min Galaxy S6 eller S6 edge?

Last Update date : 2015.06.16

Dersom du aktiverer Sporings-AF kan din Galaxy S6 følge og automatisk fokusere på valgt motiv. Dette gjør at du lettere kan ta bilder av objekter i bevegelse.

1. Åpne kamera-appen og velg innstillinger (tannhjul)

1

2. Trykk på Sporings-AF for å aktivere denne funksjonen. Trykk deretter på Tilbake-tasten for å komme tilbake til forhåndsvisningsskjermen

2

3. Trykk på objektet du ønsker å fokusere på.
4. Trykk deretter på foto eller videoknappen for å ta et bilde eller starte et opptak.