Hvordan kan jeg raskt starte kameraet på min Galaxy S6 eller S6 edge.

Last Update date : 2015.06.16

For å raskt ta et bilde, kan du starte kameraet fra låseskjermen. Det er to måter å gjøre dette på:

1. Dra kameraikonet bort fra høyre side på låseskjermen.

1

2. Trykk på Hjem-tasten to ganger fra låseskjermen eller når skjermen er skrudd av. For å aktivere dette alternativet må du gå til kamerainnstillingene og aktivere Hurtigstart.

2

Merk: Visse kamerafunksjoner er ikke tilgjengelig når du starter kameraet fra låseskjermen.