Hvordan kan jeg redigere alarmklokken fra Hjem-skjermen på min Galaxy Ace 4?

Last Update date : 2015.06.16

1. Trykk og hold på et tomt sted på hjem-skjermen slik du får opp alternativer..

2. Velg Widgeter.

3. Naviger til Alarm, trykk og hold på denne.

4. Dra og slipp widgeten på Hjem-skjermen.

5. Trykk på widgeten for å stille inn eller endre på din alarm(er)

Widgeten kommer til å vise et nummer på alle apper som kjører. Trykk på widgeten for å se en liste over disse appene og trykk “avslutt alle”, i bunnen av skjermen, for å avslutte alle og frigjøre minne. (Dette gjør enheten raskere og reduserer batteriforbruket)