Kundeinformasjon om sikker batteribruk

Last Update date : 2015.11.18

Hvis mobilbatteriet ditt er skadet, for eksempel har fått en bulk eller annen synlig skade, anbefaler vi at du ikke fortsetter å bruke det, men skifter det ut med et nytt Samsung-batteri. Bruker du et skadet batteri, kan det påvirke batteriets ytelse. I noen tilfeller kan batteriet også være så skadet at det blir overopphetet og dermed begynner å brenne eller eksploderer.

Et batteri kan for eksempel bli skadet hvis det utsettes for altfor høye temperaturer, ytre trykk (f.eks. dyrebitt) eller du mister det.

Telefonen må ha tilstrekkelig lufttilførsel og bør ikke tildekkes av materialer som for eksempel tekstiler.

Vi anbefaler at batterier som ikke er i bruk, oppbevares i et hardt etui.

Du bør bare bruke originale Samsung-batterier eller batterier som er laget spesielt med tanke på bruk i Samsungs produkter. Bruk av inkompatible batterier, kabler og ladere kan medføre fare og forårsake skader på produktet eller annet.

For å være sikker på at batteriet ikke er en forfalskning anbefaler vi at du kjøper Samsung-merkede batterier fra anerkjente salgssteder