Hva bettyr det hvis min TV viser en CI feilkode?

Last Update date : 2016.04.25

Det betyr at det er problemer enten med CI+ CAM-modulen eller CI-kortet og du burde kontakte din kanalleverandør for mer informasjon.

Tilbakemelding på innhold

Q1. Hjelpte denne informasjon deg?

Q2. Hvor fornøyd var du med dette innholdet?

Q3. Fortell oss hva du synes. Hva kunne vi ha gjort for å gi et bedre svar på ditt spørsmål?

Trenger du mer hjelp så kan du kontakte vårt support team ved å klikke på ikonene under

Trenger du service? Servicesentersteder

Del dette elementet

Lukk hurtigvinduet Dele

Tusen takk!

Vi setter stor pris på at du fyller ut dette spørreskjemaet, takk for at du hjelper oss med å forbedre nettstedet vårt.

ok