Hvordan redigerer jeg kanalrekkefølgen på min 2014-TV?

Last Update date : 2016.04.25

I første rekke trenger du å aktivere Rediger kanalnummer ved å gå på Meny -> Kringkasting-> Rediger kanalnummer -> Aktiver.

Etter det går du på  Meny -> Kringkasting-> Rediger kanal.

Her velger du kanalen du vil flytte, ved å velge den og markere den.

Trykk på “Endre nummer” på venstre sideog velg plaseringen på kanallisten og trykk Enter.

 

Tilbakemelding på innhold

Q1. Hjelpte denne informasjon deg?

Q2. Hvor fornøyd var du med dette innholdet?

Q3. Fortell oss hva du synes. Hva kunne vi ha gjort for å gi et bedre svar på ditt spørsmål?

Trenger du mer hjelp så kan du kontakte vårt support team ved å klikke på ikonene under

Trenger du service? Servicesentersteder

Del dette elementet

Lukk hurtigvinduet Dele

Tusen takk!

Vi setter stor pris på at du fyller ut dette spørreskjemaet, takk for at du hjelper oss med å forbedre nettstedet vårt.

ok