Jeg ønsker å lage en sikkerhetskopi av min telefon og prøver å finne programmet Samsung Smart Switch på www.Samsung.no

Last Update date : 2016.05.02

Dersom du går på  www.samsung.no og ser oppe til høyre vil du finne et forstørresesglass.
Trykk på det og tast inn et søkeord i tekstboksen. Skriv Smart Switch og trykk på Smart Switch-teksten så vi kommer til neste trin.

Det første du vil se er fem alternativer under et bilde som sier ”Samsung Galaxy”.

Velg ”Jeg bytter fra en telefon gjennom Itunes”.
Du vil komme til riktig sted på siden automatisk og der ser du te bilde med fire alternativer..
Velg alternativ nummer to. Der kan du laste ned Smart Switch for PC og Mac