Jeg kan ikke åpne dørren på min vaskemaskin. Hva kan jeg gjøre?

Last Update date : 2016.05.02

I første rekke kan du prøve å se hvis dørren sitter fast. Legg litt trykk på den og noter hvis det kommer en klikkelyd. Prøv igjen å åpne dørren.

Hvis det ikke fungerer kan det være at maskien ikke har klart å tømme seg for vann etter programmet. For å tømme vann manuelt bruker du en slang ved siden av filteret nede til høyre.

Prøv å åpne den etter at du har tømt ut vann.

Dersom ikke noe av det hjelper kan du prøve å trekke ut strømmen i en times tid

Hjlper ikke det er det best å ringe inn på 815 56 480.