Hvordan konfigurerer jeg irisskanneren på enheten min?

Last Update date : 2017.06.20

1. Fra hjemskjermen sveiper du ned skjermen for å få opp appene dine.

2. Velg Innstillinger.

3. Velg Låseskjerm og sikkerhet.

4. Velg Irisskanner.

5. Velg Fortsett.

6. Velg en alternativ skjermlåsemetode og følg anvisningene på skjermen for å konfigurere den. Denne alternative låsemetoden vil bli brukt hvis det ikke er mulig å bruke irisskanneren eller hvis du vil endre innstillinger.

7. Les disclaimeren nøye og velg OK når du er fornøyd.

8. Les informasjonen på skjermen, og velg Fortsett når du er klar.

9. Åpne øynene helt og se direkte på skjermen.

10. For å oppnå best mulig resultat bør dette gjøres inne og ikke i direkte sollys. Følg anvisningene på skjermen for å fortsette registreringen av irisene i irisskanneren.

Vi ønsker å forbedre vår supportside!

Gjennom å bedømme og kommentere denne manualen kan vi arbeide for å gjøre supportsiden bedre for deg og andre fremover.

Takk på forhånd!