Jeg vil lage mapper for enkelte programmer. Hvordan gjør jeg det?

Last Update date : 2017.09.15

Opprett mapper og samle apper som hører sammen for rask tilgang og start av apper.
1. På startskjermen eller i app-skjermbildet trykker du på og holder en app og drar den over en annen app.
2. Slipp appen når en mapperamme kommer til syne rundt appene.
En ny mappe som inneholder de valgte appene vil bli opprettet. Trykk på Angi mappenavn og skriv inn et navn på mappen.
3. For å legge til flere mapper, trykk på LEGG TIL APPER på mappen. Merk appene du vil legge til og trykk på LEGG TIL. Du kan også legge til en app ved å dra
den over til mappen.
• Flytte apper fra en mappe: Trykk og hold en app og dra den til et nytt sted.
• Slette en mappe: Trykk og hold på en mappe, og trykk deretter på Slett. Bare mappen vil bli slettet. Appene i mappen vil bli flyttet til apper-skjermen.

s