Når du bruker Galaxy Note8 kan skjermglasset noen ganger være skittent på grunn av fingeravtrykk

Last Update date : 2017.09.15

Formålet med designkonseptet handler om å gi en bedre brukeropplevelse og gi en økt følsomhet av metall og forsterket
glass. Skjermen og baksiden er blitt påført et usynlig belegg som gjør det enkelt å fjerne smuss og fingeravtrykk.
Tørk av glasset med en ren og myk klut for å fjerne fingeravtrykk eller støv.
Vi anbefaler at du bruker Samsung-godkjent deksel og tilbehør for å beskytte produktets utseende og uten å redusere brukervennligheten.