Når jeg bruker Galaxy Note8, opplever jeg fargeforskjeller, spesielt i den hvite bakgrunnen. Er det noe galt med mobilen?

Last Update date : 2017.09.15

Note8 har en Super AMOLED-skjerm. Fargeforskjeller synes tydeligere, fargene er uttrykksfulle og fyldige og skjermen kan være mer følsom for små fargeendringer i tillegg til at fargenøyaktigheten er høyere. Det er ikke et problem med produktet hvis du ikke opplever fargeforskjellen når du ser på bilder og videoer. Alle Samsung-smarttelefoner gjennomgår en streng intern inspeksjonstest, og blir alltid kontrollert i henhold til Samsungs egne høye kvalitetsstandarder.