Når jeg bruker Galaxy Note8, er skjermfargen på Galaxy Note8 litt rødlig. Hva kan jeg gjøre med det?

Last Update date : 2017.09.15

Note8 har en Super AMOLED-skjerm. Fargene er uttrykksfulle og fyldige og de kan være mer utsatt for små fargeendringer, dessuten er fargepresisjonen høyere. Og den adaptive visningsmodusen til Note8 optimaliserer automatisk fargevalg, metning og skarphet på skjermen. Brukerne har ulike fargepreferanser for super AMOLED, og hvis du ikke liker standardskjermfargen, anbefaler vi å tilpasse fargebalansen på skjermen slik at hvitnyansene endres
På Apper-skjermen trykker du på INNSTILLINGER > Skjerm > Skjermmodus > Fullskjerm fargebalanse. Deretter tilpasser du fullskjermfargene på skjermen til kjølige eller varme toner avhengig av hva du foretrekker.

t

Med avanserte alternativer kan du også tilpasse rød, grønn og blå individuelt for fullskjerm fargebalanse og denne
funksjonen er blitt forbedret for å optimalisere bredere og mer detaljerte fargevalg, metning og skarphet på skjermen
sammenlignet med tidligere programvareversjon. Hvis det er behov for flere tilpasninger ved kantene etter å ha justert balansen til fullskjermfargene, kan du justere fargene ved kantene på skjermen for å endre de hvite nyansene.
Trykk på Meny for fargebalanse for skjermkant.

t

Juster fargene langs kantene på skjermen. Optimalisering av skjermkantfargene kan ta opptil 10 minutter, og enheten må startes på nytt opptil 2 ganger for at tilpasningene skal tre i kraft. Ikke slå av eller forlat skjermen under optimeringen.
Samsung vil gi kundene en best mulig mobilopplevelse og alle Samsung-smarttelefoner gjennomgår strenge inspeksjonstester og blir alltid kontrollert i henhold til Samsungs egne høye kvalitetsstandarder.

t