Når jeg bruker Galaxy Note8 i mørket slipper det ut lys langs sidene på skjermen Er det noe galt med mobilen?

Last Update date : 2017.09.15

Lyslekkasjen langs sidene av skjermen til Galaxy Note8 is skyldes de unike egenskapene til enheter som har fleksibelt displayvindu. Det vises vanligvis når du bruker mobilen i mørket, og det er ikke enheten feil, men et normalt fenomen.
En fleksibel skjerm har unike egenskaper som gjør at lyset sprer seg ut langs skjermen på grunn av strukturen til panelet. Det samme fenomenet vises på tidligere enheter som har lignende konsept med buet skjerm.
Fenomenet opptrer ikke bare på den hvite modellen men også hos modeller med andre farger. Men fordi den hvite modellen gjenspeiler mer lys enn andre farger, synes lekkasjen tydeligere på hvite modeller.