Kan jeg bruke min Galaxy Note8 i saltvann?

Last Update date : 2017.09.15

Galaxy Note8 er IP68-klassifisert. IP68-klassifiseringen betyr full beskyttelse mot støv,
og midlertidig nedsenking i ferskvann inntil 1,5 meter i opptil 30 minutter.
Vær forsiktig så du ikke senker enheten i vann som er dypere enn 1,5 m eller holder den under vann i mer enn 30 minutter.

Samsung garanterer enkel vannmotstand når når SIM-skuffen er festet ordentlig, men men garanterer ikke at enheten vil fungere normalt hvis den brukes i vann eller andre væsker
Vi anbefaler generelt ikke å utsette mobilen for vann som beveger seg med kraft og ved høyt trykk.
Dessuten anbefaler vi ikke å senke enheten i varmt vann, inkludert saltvann, ionisert vann eller såpevann.

Hvis enheten utsettes for rent vann, tørk den grundig med en ren og myk klut.
Hvis mobilen er blitt brukt i saltvann, må du være særlig oppmerksom på den.
Hvis enheten får tørke naturlig etter eksponering for saltvann, er det mulig at mikrofon, høyttaler og kontakt for hodesett
kan være blokkert på grunn av salt eller sand.
1. Etter eksponering for saltvann eller andre væsker, skyll den forseglede mobilen forsiktig med rent vann.
2. Etter at du har skyllet enheten, må du tørke den grundig med en ren, myk klut.

Tilsvarende, hvis mobilen blir utsatt for andre væsker, som saltvann, ionisert vann eller alkoholholdig drikke, skyll den med rent vann og tørk den grundig med en ren, myk klut.

Men å utsette enheten for andre væsker, og ikke rent vann med romtemperatur, kan påvirke mobilens ytelse og utseende

selv om du skyller enheten med rent vann og tørker den grundig. Hvis mobilen ikke fungerer riktig etter at du har prøvd disse tipsene, ta med

mobilen til et Samsung servicesenter.

Generelt når du bruker utstyr som er vann- og støvbestandig, er det viktig at du er oppmerksom på følgende forholdsregler for å opprettholde enhetens vann-

og støvbestandighet.

- Hvis du nedsenker mobilen i andre væsker som varmt vann, isvann, klebrige væsker,alkoholholdig drikke eller ikke rent vann

med romtemperatur, kan det påvirke enhetens ytelse og utseende selv om du har skylt enheten med rent vann

og tørket den grundig.

Ikke utsett mobilen for vann som beveger seg med kraft og ved høyt trykk.

- Ikkenedsenk mobilen i andre flytende væsker inkludert saltvann, ionisert vann, såpevann eller alkoholholdig drikke.

- Hvis du bruker enheten med S View-deksel, støtter enheten vannbestandighet bare når du bruker Samsung-godkjent S View-deksel

som er vannbestandig.

- Hvis enheten er nedsenket i vann eller mikrofonen eller høyttaleren er våt, høres kanskje ikke lyden tydelig under en samtale.

Tørk enheten med en tørr klut eller tørk den grundig før du bruker den.

- Berøringsskjermen og andre funksjoner fungerer kanskje ikke helt hvis mobilen brukes i vann.

- Samsung garanterer enkel vannmotstand når SIM-skuffen er lukket ordentlig, men garanterer ikke at mobilen vil

fungere normalt hvis den brukes i vann eller andre væsker.