Når jeg prøver å lade min Galaxy Note8, fungerer den ikke og viser et vann-ikon på varselpanelet Hvorfor?

Last Update date : 2017.09.15

Din Galaxy Note8 støtter vann- og støvbestandighet på IP68-nivå.
IP68-vurdering betyr full beskyttelse mot inntrengning av støv og midlertidig nedsenking i ferskvann i opptil 1,5 meter i opptil 30
minutter. Men hvis du lader enheten når den er våt etter at USB-porten er utsatt for vann, er det fare for kortslutning og mobilen kan ta skade.
For å forhindre dette har Galaxy Note8 en funksjon som gjør at den ikke kan lades når USB-porten er våt eller fuktig, og en
varslingstekst med vann-ikon vises på både varslingspanelet og AOD-skjermen.
Tørk mobilen grundig før bruk, og oppbevar den på et godt ventilert sted en stund før du bruker den.
For at den skal tørke raskere, vil det hjelpe om du holder Galaxy Note8 med høyttaleren vendt ned og rister
den forsiktig noen ganger. Eller tørk apparatet grundig med avkjølt luft.
Hvis du fortsatt har problemer etter å ha prøvd disse tipsene, ta kontakt med et Samsung servicesenter.