Jeg har tørket mobilen pga. vann-ikonet på varselpanelet, likevel vil den ikke lade. Hvorfor?

Last Update date : 2017.09.15

Det kan være resterende fuktighet som ikke er synlig.  Derfor kan ytterligere tørking være nødvendig.
For raskere tørking, prøv å bruke avkjølt luft og/eller rist enheten forsiktig noen ganger med høyttaleren vendt ned.
Hvis du fortsatt opplever problemer, ta kontakt med et Samsung servicesenter.

MERK: Ikke godkjente ladere/kabler eller feil tilkobling til laderen kan forårsake skade på enheten, og den lader kanskje ikke riktig.