En liten spalte vises langs kanten av mobilens chassis. Kan vannet trenge inn gjennom spalten?

Last Update date : 2017.09.15

Vanligvis er det behov et mindre mellomrom mellom skjermen og rammen på smarttelefoner.
Denne lille spalten gjelder alle Samsung-smarttelefoner og kontrolleres alltid i henhold til egne strenge kvalitetsstandarder.
Det påvirker aldri enhetens ytelse eller funksjoner.
Og fordi Galaxy Note8 er designet for å hindre at vann og støv trenger inn i mobilen, kan ikke vann trenge
inn gjennom spalten og det påvirker aldri vannmotstanden.