Når jeg bruker programmer, vises ikke hjem-knappen og navigasjonslinjen.

Last Update date : 2017.09.15

Hjem-knappen og navigasjonslinjen kan forsvinne når du bruker bestemte programmer eller funksjoner.
For å vise hjem-knappen og navigasjonslinjen, dra fingeren oppover fra bunnen av skjermen. Trykk på hjem-knappen to ganger
for å bruke hjem-knappen når du ser på videoer i fullskjermvisning. Du kan bruke hjem-knappen uten å vise navigasjonslinjen.

h