Galaxy Note8 har en ny navigasjonslinje (myke knapper).

Last Update date : 2017.09.15

p

Galaxy Note8 har en ny navigasjonslinje (myke knapper).
Påvirkes ikke da enheten av innbrenning hvis myke knapper vises på skjermen i
lang tid? (*Skader på en skjerm som skyldes at den har vært påslått for lenge)

Samsung bruker en programvarealgoritme som forhindrer innbrenning, derfor vil ikke Galaxy Note8 bli påvirket av dette.
Samsung har utviklet en ny UX knyttet til Infinity-skjermen¹ for å tilby en mer naturlig brukeropplevelse.

¹Forbehold: Rammefri skjerm som går fra kant til kant