[Steg for Steg guider:] Microsoft tilbyr for tiden en gratis oppgradering til Windows 8.1

Last Update date : 2014.09.01

STEG1.

Denne gratis oppgraderingen er derfor tilgjengelig for brukere av Samsung Windows 8 datamaskiner. Følg beskrivelsen nedenfor for å oppgradere systemet ditt.

1. Oppdater Windows 8 produktdrivere og programvare
Bruk "SW Update" som allerede er installert på datamaskinen, og oppgrader produktdrivere og
programvare til nyeste versjoner.

2. Bruk Windows Update for å oppgradere til den nyeste versjonen
På skrivebordet åpner du Charms> Innstillinger> Kontrollpanel> System og sikkerhet> Windows Update