Vizija

Vizija za 2020

Moto kompanije Samsung Electronics za novu dekadu glasi: „Inspiriši svet, stvaraj budućnost“.

Nastojimo da nadahnemo zajednice širom sveta na razvoj novih tehnologija, inovativnih proizvoda i kreativnih rešenja. Osim toga, posvećeni smo stvaranju bolje budućnosti razvojem novih vrednosti za naše centralne mreže: industriju, partnere i zaposlene. Kroz ove napore želimo da damo doprinos boljem svetu i bogatijem iskustvu za sve.


Dijagram koji ilustruje moto kompanije Samsung: „Inspirisati svet, kreirati budućnost“

Kao deo naše nove vizije, zacrtali smo konkretan plan da dostignemo iznos od 400 milijardi dolara prihoda i da postanemo jedna od prvi pet robnih marki u svetu do 2020. godine. Da bismo došli do toga, postavili smo i tri strateška pristupa u menadžmentu: kreativnost, partnerstvo i talenat.


Uzbuđeni smo zbog budućnosti koja nam predstoji. Paralelno sa nadograđivanjem prethodnih dostignuća, radujemo se istraživanju novih oblasti, kao što su zdravstvo, medicina i biotehnologija. Istrajno radimo na tome da budemo kreativni lider na novim tržištima i da postanemo istinski broj 1 u poslovanju.


Dijagram koji ilustruje kako su Industry Vision, Partner Vision i Employer Vision suštinski bitni za Samsung Vision 2020


Rukovodstvo-Upoznajte ljude koji su odgovorni za rast kompanije Samsung.