Samsung liderstvo, Kompanija svetske klase

Od svojih početaka kao male trgovačke kompanije, Samsung se razvio u korporaciju svetske klase, sa ograncima koji se bave naprednom tehnologijom, poluprovodnicima, izgradnjom fabrika i nebodera, petrohemijom, modom, medicinom, finansijama, hotelima i mnogim drugim oblastima poslovanja. Naša otkrića, pronalasci i proizvodi koji prave prodor na tržištu omogućili su nam da postanemo lideri u svim ovim oblastima, neprekidno podstičući njihov razvoj.

Samsung u našim životima, Unapređenje svakodnevnih aktivnosti

Od inovacija u oblasti elektronike za široku potrošnju pa sve do razvoja u oblasti bio-farmaceutike, Samsung svakodnevno deli svoja uticajna iskustva sa ljudima širom sveta. Kroz svoju predanost stvaranju vrhunskih proizvoda i usluga u svim oblastima našeg poslovanja mi težimo poboljšanju života ljudi i uvođenju pozitivnih promena u svet koji nas okružuje.

Samsung stvara mogućnosti, Korporacija otkrića

Naša svrha je jednostavna: Dajemo vam slobodu da krenete na put; da otkrivate nova iskustva; da preuzmete kontrolu nad svojim svetom. Nudimo vam moć da svoju sadašnjost povežete sa onim što želite da postanete u budućnosti. U ovom promenljivom svetu, mi se menjamo brže. Neumorno tragamo za otkrićima i inovacijama, stvarajući tehnologije i nudeći usluge koje osnažuju, otvarajući vrata ka čitavom svetu novih mogućnosti.

Doprinosi kompanije Samsung, Posvećenost društvenoj odgovornosti

Svoj uspeh merimo ne samo kroz poslovna dostignuća, već i po tome koliko dobro služimo zajednici, kako čuvamo resurse naše planete i u kojoj meri unapređujemo kvalitet života ljudi. Oberučke prihvatamo odgovornost za pružanje doprinosa kao dobar član zajednice i preduzimamo različite akcije širom sveta sa ciljem podsticanja stvaranja boljeg društva, zaštite i unapređivanja životne sredine i ojačavanja zajednica.