Elektronika

Samsung Electronics

Samsung Electronics

Na globalnom tržištu digitalnih uređaja Samsung Electronics je predvodnik u proizvodnji složene elektronike i digitalne multimedije, zahvaljujući svojim inovativnim, pouzdanim proizvodima i uslugama, talentovanim ljudima i neumornom traganju za otkrićima.

Samsung SDI

Samsung SDI

Samsung SDI postaje lider u razvoju novih energetskih rešenja kroz proizvodnju vodeće svetske litijum-jonske baterije male veličine, baterije za automobile, ESS (sistema za skladištenje energije) i elektronskih materijala.

Samsung Electro-Mechanics

Samsung Electro-Mechanics

Kompanija Samsung Electro-Mechanics proizvodi integrisane komponente elektronskih i mehaničkih uređaja visoke tehnologije koji koriste nevidljivu, ali izuzetnu snagu kojom mogu da pokrenu ceo svet.

Samsung SDS

Samsung SDS

Kompanija Samsung SDS je dobavljač usluge informacionih i komunikacionih tehnologija (ICT) koji nudi inovativne proizvode zaslužne za pametniji i lagodniji svet.

Samsung Display

Samsung Display

Kompanija Samsung Display je globalni lider u industriji ekrana koji kreira nezamislive tehnologije na osnovu najboljih tehničkih veština i proizvodi LCD i OLED ekrane za male, srednje i velike proizvode.

Samsung Corning Advanced Glass

Samsung Corning Advanced Glass

Samsung Corning Advanced Glass je vodeća kompanija u industriji elektronskih materijala koja proizvodi OLED supstrate stakla i raspršivačke anode.