Idi direktno na sadržaj


Galaxy S5 Popup Layer
Close this window
My Life powered by Samsung Galaxy S5
Saznajte više
Open Galaxy S5 Key Visual

Vodič za preskakanje veze

Korišćenje veza za preskakanje na našoj Web lokaciji

Kao što je prikazano u 2 donja slučaja, možete naučiti veze za direktan prelaz na našoj Web lokaciji. Naša Web lokacija ima tri veze za direktan prelaz na našoj početnoj stranici stranici i dve na drugim stranicama.

1. slučaj: Tri veze za direktan prelaz na početnoj stranici

①„Idi direktno na promociju proizvoda
Ova veza za direktan prelaz je prva veza na koju nailazite na početnoj stranici kada pritisnete taster „Tab“ na vašoj tastaturi. Ako želite da pređete na deo za promociju proizvoda na stranici, pritisnite taster „Enter“ na tastaturi. Bićete usmereni na naš deo za promociju proizvoda.
U našem 1. slučaju ova veza omogućava preskakanje naše opšte trake za navigaciju i usmerava vas na promociju proizvoda.

②„Idi direktno na društvene medije
U našem 1. slučaju ova veza omogućava preskakanje naše opšte trake za navigaciju i promocije proizvoda, i usmerava vas na meni za društvene medije.

③„Idi direktno na pomoć za pristupačnost
U našem 1. slučaju ova veza omogućava preskakanje svih stavki i usmerava vas na vezu za pomoć za pristupačnost (pod menijem “Kako vam možemo pomoći?”) u meniju u podnožju.

1. slučaj: Početna stranica

Main page, highlighting the targets of each skip link

2. slučaj: Dva linka za direktan prelaz na drugim stranicama

①„Idi direktno na sadržaj
Ova veza za direktan prelaz je prva veza na koju nailazite na ostalim stranicama kada pritisnete taster „Tab“. Ako želite da pređete na deo sa sadržajem na stranici, pritisnite taster „Enter“. Bićete usmereni na naš deo sa sadržajem.
U našem 2. slučaju, ova veza za direktan prelaz omogućava preskakanje naše opšte trake za navigaciju, obeleživača i deljenje, i usmerava vas na deo sa sadržajem na stranici.

②„Idi direktno na pomoć za pristupačnost
U našem 2. slučaju ova veza omogućava preskakanje svih stavki i usmerava vas na vezu za pomoć za pristupačnost (pod menijem „Kako vam možemo pomoći?“) u meniju u podnožju.

2. slučaj: Stranica sa proizvodima

Product page, highlighting the targets of each skip link