Proizvodi Cena: Na stanju:

  feature

  • Icon for Add Door feature AddWash™
  • Icon for ecobubble™ Technology ecobubble™
  • Icon for Super Speed Super Speed

  Jednostavno dodajte tokom pranja

  AddWash™

  Zaboravili ste majicu? Funkcija Add Wash vam omogućava da jednostavno i brzo dodate zaboravljenu odeću nakon pokretanja ciklusa. Takođe možete jednostavno da ubacite ručno opranu odeću koju želite samo da isperete ili centrifugirate*.

  SAZNAJTE VIŠE O AddWash™ tehnologiji
  • >Ikonica za zaboravljeni veš Zaboravljeni veš
  • Ikonica za veš za ispiranje Veš za ispiranje
  • Ikonica za dodatni omekšivača Dodatni omekšivač
  Pogled s desne strane na mašinu sa otvorenim vratima za dodavanje. Pametni telefon u ruci sa Smart Control aplikacijom kontroliše veš mašinu. * Vrata za dodavanje se mogu otvoriti u bilo kom trenutku ako je temperatura u bubnju ispod 50 °C.

  Nepobitni učinak mehurića

  ecobubble™
  • Ikonica za snažne performanse Snažne performanse
  • Ikonica za nežnu negu Nežna nega
  • Ikonica za uštedu energije Ušteda energije

  Tehnologija ecobubble™ omogućava snažno čišćenje, čak i pri niskim temperaturama*. Deterdžent se pretvara u mehuriće tako da brzo prolazi kroz tkaninu i jednostavno uklanja nečistoće dok štiti tkaninu i štedi energiju.

  * Testirano u skladu sa standardom IEC 60456-2010 / 4 kg veša za pranje / Super Eco pranje u hladnoj vodi (WF80F5E5U4W) nasuprot pranju pamučnog veša na 40° bez tehnologije ecobubble™ (WF0702WKU). Pojedinačni rezultati mogu da se razlikuju. ** Na osnovu izveštaja laboratorijskog testa performansi obavljenog u kompaniji Springboard Engineering na EMPA trakama, između normalnog deterdžentskog rastvora i tehnologije mehurića bez mehaničke radnje. *** Tekstura bubnja možda neće biti identična kao kod konkretnog proizvoda.

  Moćno čišćenje za manje od jednog sata

  Super Speed

  Nova Samsung veš mašina može da završi pranje za samo 59 minuta. Ona koristi brzu prskalicu za moćnije ispiranje odeće i povećava brzinu centrifuge da bi završila pranje za samo 59 minuta.*

  Slika opisuje Samsung tehnologiju super brzog pranja - brza prskalica ispušta moćni mlaz vode * Zasnovano na izuzetno brzom pranju pri podrazumevanim podešavanjima za količinu veša do 5 kg.
  Motor sa digitalnim inverterom

  Radi pametno. Ostaje mlad.

  Motor sa digitalnim inverterom

  Motor sa digitalnim inverterom omogućava izvanrednu energetsku efikasnost, minimalnu buku i dugotrajan rad. On koristi snažne magnete za tiši i snažniji rad, ali troši manje energije u poređenju sa univerzalnim motorom. A uklanjanjem upotrebe četkica on pruža izvanrednu istrajnost – što je podržano desetogodišnjom garancijom.

  * Nagrada 20 godina trajnosti certifikat je od strane Udruženja za elektroničke i informacijske tehnologije u Njemačkoj (Verband Deutscher Elektrotechniker - VDE).
  ** Uopšteno, vrednost smanjenja buke je 5dBA i 3 dBA za pranje i centrifugu. Podaci se baziraju na ERP podacima za model F500 8kg 1400rpm „WF80F5E5P4W“ za motor sa digitalnim inverterom i model Vistula 8 kg, 1400rpm (WF1804WPC) za standardni Samsung motor.
  Slika dočarava tišinu AddWash™ mašine zahvaljujući motoru sa digitalnim inverterom iza bubnja
  VRT Plus™

  Manje buke i manje vibracija

  VRT Plus™

  Tehnologija VRT Plus™ smanjuje buku i vibraciju tokom pranja.* 3D vibracijski senzor održava bubanj u savršenoj ravnoteži, čak i u centrifugama velike brzine.**

  * U poređenju sa standardnom veš mašinom kompanije Samsung bez funkcije VRT
  ** Nivo buke / vibracije može biti drugačiji zavisno od okruženja u kome mašina radi.
  Mačka spava na mašini, opisujući mašinu kao manje bučnu.

  Tehničke specifikacije

  etcs

  Ocene i recenzije

  Proverite tačnost svoje recenzije i kliknite "Submit"

  Ako ste napravili grešku ili želite da otkažete svoju recenziju, iskoristite tastere Uredi ili Otkaži. Posle podnošenja recenzije do pojave na sajtu može proći i do 72 časa. Hvala na povratnim informacijama.

  KARAKTERISTIKE

  PERFORMANSE

  DIZAJN

  VREDNOST

  Obaveštenja će biti poslata

  Podnošenjem recenzije saglasni ste sa našimUslovi korišćenja

  Ocene i recenzije

  Ocena mog proizvoda

  UKUPNA OCENA

  KARAKTERISTIKE

  PERFORMANSE

  DIZAJN

  VREDNOST

  Ja preporučujemo ovaj proizvod

  Primer: Ovaj proizvod ima sjajne karakteristike

  Vaša recenzija mora imati najmanje 50 karaktera

  Ocena mog proizvoda