AR18HQFSBWKNRB

AR5000 Klima uređaj koji se montira
na zid, sa bržim hlađenjem, 18000 BTU/h

9.383 Btu/hr

Kapacitet (Hladjenje, Btu/čas)

2,75 kW

Kapacitet (hlađenje, kW)

3,21 W/W

EER (hlađenje, W/W)

660 x 475 x 242 mm

Neto dimenzije (spoljna jedinica, ŠxVxD, ㎜ x ㎜ x ㎜)

Trougaoni dizajn za moćno hlađenje

Trougaoni dizajn za moćno hlađenje
Jedinstveni trougaoni dizajn Samsung klima uređaja poboljšava njene performanse, jer rashlađen vazduh kruži brže, dalje i šire* po vašem domu. * Testirano na modelu AR09HSFSBWK. U poređenju sa konvencionalnim modelom AQV09TWS.

Hladi brže, dalje i šire

Hladi brže, dalje i šire
Samsung klima uređaj je projektovan od samog početka da bude izuzetno efikasan. Njegov jedinstven trougaoni dizajn ima širi ulaz, tako da može da povuče veću količinu vazduha. Poboljšana širina i ugao izlaznog otvora, dodatna v-krilca i veći ventilator takođe obezbeđuju da se vazduh ohladi i izbaci brže, dalje i šire*. Na taj način, osvežavajuće hladan vazduh dopire do svakog ugla vaše prostorije.

* Testirano na modelu AR09HSFSBWK. U poređenju sa konvencionalnim modelom AQV09TWS.

Hladi brzo, a zatim ugodno

Samsung klima uređaj počinje hlađenje vazduha brzo pomoću režima Brzog hlađenja, tako da to postiže brzo. Zatim automatski menja režim na Ugodno hlađenje, tokom koga održava željenu temperaturu. Neće vam, dakle, biti previše hladno i nećete stalno morati da ručno podešavate temperaturu isključivanjem i ponovnim uključivanjem klima uređaja.

Automatski uštedite energiju

Automatski uštedite energiju
Sa režimom za pojedinačnog korisnika, ne morate uzastopno da uključujete i isključujete Samsung klima uređaj da biste uštedeli energiju ili da pri tome brinete njegovom korišćenju kada nije nepodnošljivo toplo. U ovom režimu, kompresor i ventilator rade onoliko dugo koliko je potrebno da se održi željena temperatura i automatski se isključuju kada nisu potrebni. Dakle, on troši mnogo manje struje * – održavajući vaše račune malim i vaše prostorije svežim.

* Testirano na modelu AR12HPSDDWK. Na osnovu kumulativne potrošnje struje u normalnom režimu, nasuprot rada u režimu za pojedinačnog korisnika

Stabilne i dugovečne performanse

Stabilne i dugovečne performanse
Samsung klima uređaj radi i u najizazovnijom okruženjima. Njegova tehnologija dodatne trostruke zaštite (Triple Protector Plus) sprečava preopterećenje kompresora i regulatora usled skokova napona i fluktuacija električne struje, bez potrebe za korišćenjem zasebnog stabilizatora napona. On takođe ima antikorozivnu oblogu koja sprečava pojavu rđe na kondenzatoru i kućištu. A zahvaljujući većem kondenzatoru i optimizovanom protoku rashladnog sredstva, ovaj klima uređaj može da izdrži izuzetno visoke temperature (do 58ºC)*.

* Testirano na modelu AR09HPSDDWK/SG. U poređenju sa konvencionalnim modelom Samsung AR09HPSDFAP/RC

Lak za vađenje i čišćenje

Lak za vađenje i čišćenje
Za razliku od klasičnih filtera koji su često veoma nepristupačni, Jednostavan filter ovog Samsung klima uređaja smešten je spolja, s gornje strane. Stoga se on može lako izvaditi, očistiti i vratiti na mesto – bez potrebe za otvaranjem poklopca i primene sile za izvlačenje. Njegova antibakterijska obloga filtrira prašinu, opasne zagađivače i alergene iz vazduha.*

* Testirano u korejskoj laboratoriji za testiranje (FITI / KEMTI) i japanskoj laboratoriji za testiranje (ITEA). Podaci su dobijeni u specifičnim uslovima za testiranje i mogu se razlikovati u zavisnosti od faktora u okruženju.

Lako rešavanje problema

Lako rešavanje problema
Samsung klima uređaj ima i funkciju Smart Check, automatski sistem praćenja grešaka. Ona otkriva i utvrđuje probleme u ranoj fazi i pruža brza i jednostavna rešenja za otklanjanje grešaka pomoću aplikacije smart telefona*. Na taj način vam štedi vreme za traženje uputstva i omogućava da izbegnete troškove i neugodnosti nepotrebnih dolazaka servisera** – i potencijalno skupe račune za popravke.

* Dostupno na iPhone i Android uređajima.
** Ova funkcija namenjena je za određene režime grešaka i ne može zameniti periodične servisne provere


Obezbedite pravilnu ugradnju

Obezbedite pravilnu ugradnju

Smart Installation je samodijagnostička funkcija namenjena da osigura da je Samsung klima uređaj savršeno ugrađen od strane servisera. Ona automatski proverava da li su prilikom ugradnje napravljene greške koje bi mogle dovesti do problema pri korišćenju klima uređaja, uključujući neefikasnu komunikaciju sa spoljnom jedinicom, bilo koji problem sa stanjem creva za protok vazduha i slabim protokom rashladnog sredstva.

Pametna udobnost

Kod Samsung klima uređaja možete biti potpuno uvereni da je savršeno dobro ugrađen i uživati u pogodnostima koje vam nudi daljinski upravljač i sistem za pronalaženje kvarova. Sistem pametne instalacije proverava uobičajene grešake kako bi se uverio da je sve pravilno instalirano. Uz pomoć aplikacije na vašem smart telefonu, funkcija Smart Wi-Fi vam omogućava da sa bilo kog mesta pratite i menjate energetska podešavanja, dok funkcija Smart Check omogućava dijagnostikovanje grešaka i momentalno pozivanje servisera.
  • 9.383 Btu/hr Kapacitet (Hladjenje, Btu/čas)
  • 2,75 kW Kapacitet (hlađenje, kW)
  • 3,21 W/W EER (hlađenje, W/W)
  • 660 x 475 x 242 mm Neto dimenzije (spoljna jedinica, ŠxVxD, ㎜ x ㎜ x ㎜)

Priručnik za korisnike i sadržaj za preuzimanje

chat uživo

Kako se slaže jedno uz drugo

Karakteristike, specifikacije i vizuelni prikazi proizvoda su podložni promenama.