AR09HSFSBWKNZE

AR5500 Klima uređaj koji se montira
na zid, sa brzim hlađenjem, 9000 BTU/h

KAPACITET 9000 BTU/h
8,530 Btu/hr

Kapacitet (Hladjenje, Btu/čas)

2.5 kW

Kapacitet (hlađenje, kW)

3.73 W/W

EER (hlađenje, W/W)

720 x 548 x 265 mm

Neto dimenzije (spoljna jedinica, ŠxVxD, ㎜ x ㎜ x ㎜)

Hladi brže, dalje i šire

Hladi brže, dalje i šire
Ovaj Samsungov klima uređaj od samog početka je projektovan tako da bude izuzetno efikasan. Njegov jedinstven trougaoni dizajn ima širi ulaz, tako da može da povuče veću količinu vazduha. Poboljšana širina i ugao izlaznog otvora, dodatna v-krilca i veći ventilator takođe obezbeđuju da se vazduh ohladi i izbaci brže, dalje i šire*. Na taj način, osvežavajuće hladan vazduh dopire do svakog ćoška u vašem domu.

* Testirano na modelu AR09HSFSBWK. U poređenju sa konvencionalnim Samsung modelom AQV09TWS.

Ohladi brzo, a zatim i udobno

Ohladi brzo, a zatim i udobno
Samsung klima uređaj počinje sa hlađenjem vazduha koristeći moćan režim Brzog hlađenja, kako bi vas što pre rashladio. On zatim automatski prelazi na režim Udobnog hlađenja, tokom kojeg održava željenu temperaturu. Neće vam, dakle, biti previše hladno i nećete stalno morati da ručno podešavate temperaturu isključivanjem i ponovnim uključivanjem klima uređaja.

Automatska štednja energije

Automatska štednja energije
Zahvaljuljući režimu "Jedan korisnik" ne morate neprekidno da uključujete i isključujete Samsung klima uredjaj da biste štedeli struju, niti da brinete zbog toga što ga koristite i onda kad napolju nije neizdržljivo vruće. U ovom režimu, kompresor i ventilator rade samo onoliko koliko je potrebno da se održi željena temperatura i automatski se isključuju kad više nisu neophodni. Na taj način se troši mnogo manje struje* – dobijate svežinu u domu uz niske račune za struju.

* Testirano na modelu AR12HPSDDWK. Na osnovu kumulativne potrošnje struje u normalnom, nasuprot jednokorisničkom režimu rada

Otklanja viruse

Otklanja viruse
Doktor za viruse i Jednostavan filter eliminišu prašinu, opasne zagađivače i alergene iz vazduha, kao i bakterije i viruse, uključujući grip tipa A i Corona viruse* - najpre dejstvom filtera, a zatim uz pomoć Doktora za viruse. Na taj način, on čini da vazduh koji udišete bude čist i zdrav.

* Testirano u Kitasato naučnom centru za zaštitu životne sredine (Japan) i na Univerzitetu Yonsei (Koreja) / korejska test laboratorija (FITI / KEMTI) i japanska test laboratorija (ITEA). Efikasno deluje na 4 virusa, uključujući i pod-tip H1N1, kao i na određene vrste bakterija. Podaci su dobijeni pod specifičnim uslovima testiranja i mogu se razlikovati u zavisnosti od faktora okruženja.

Stabilne i dugovečne performanse

Stabilne i dugovečne performanse
Klima uređaj Samsung savršeno radi čak i u najsloženijim uslovima. Njegova tehnologija dodatne trostruke zaštite (Triple Protector Plus) sprečava preopetrećenje kompresora i regulatora usled skokova napona i fluktuacija električne struje, bez potrebe za korišćenjem zasebnog stabilizatora napona. On takođe ima antikorozivnu oblogu koja sprečava pojavu rđe na kondenzatoru i kućištu. A zahvaljujući većem kondenzatoru i optimizovanom protoku rashladnog sredstva, ovaj klima uređaj može da izdrži ektremno visoke temperature (do 58ºC)*.

* Testirano na modelu AR09HPSDDWK/SG. U poređenju sa konvencionalnim Samsung modelom AR09HPSDFAP/RC.

Filter se lako vadi i čisti

Filter se lako vadi i čisti
Za razliku od klasičnih filtera koji su često veoma nepristupačni, Jednostavan filter ovog klima uređaja Samsung smešten je izvan kućišta, s gornje strane. Stoga se on može lako izvaditi, očistiti i vratiti na mesto – bez potrebe za otvaranjem poklopca i primene sile za izvlačenje. Njegova antibakterijska obloga filtrira prašinu, opasne zagađivače i alergene iz vazduha.*

* Testirano u korejskoj test laboratoriji (FITI / KEMTI) i japanskoj test laboratoriji (ITEA). Podaci su dobijeni pod specifičnim uslovima testiranja i mogu se razlikovati u zavisnosti od faktora okruženja.

Lako pronalaženje kvarova

Lako pronalaženje kvarova
Samsung klima uređaj opremljen je Smart Check sistemom za automatsko praćenje grešaka. On otkriva i dijagnostikuje kvarove u njihovoj ranoj fazi, pružajući brza i jednostavna rešenja za njihovo otklanjanje, uz pomoć aplikacije za smart telefon*. Na taj način vam štedi vreme koje biste potrošili na pronalaženje uputstva za upotrebu, te i troškove i poteškoće oko nepotrebnog pozivanja inženjera** – kao i moguće skupe račune za popravku.

* Dostupno na iPhone i Android uređajima.
** Ova funkcija namenjena je za određene režime grešaka i ne može zameniti periodične servisne provere.


Pametna udobnost

Kod Samsung klima uređaja možete biti potpuno uvereni da je savršeno dobro ugrađen i uživati u pogodnostima koje vam nudi daljinski upravljač i sistem za pronalaženje kvarova. Sistem pametne ugradnje proverava postojanje uobičajenih grešaka kako bi potvrdio pravilnost ugradnje. Uz pomoć aplikacije na vašem mobilnom telefonu, funkcija Smart Wi-Fi vam omogućava da sa bilo kog mesta pratite i menjate energetska podešavanja , dok funkcija Smart dijagnostika omogućava dijagnostikovanje grešaka i momentalno pozivanje servisera.
Obezbedite pravilnu ugradnju

Obezbedite pravilnu ugradnju

Smart Installation je autodijagnostička funkcija namenjena da potvrdi da je Samsung klima uređaj savršeno dobro ugrađen od strane servisnog inženjera. Ona automatski proverava da li su prilikom ugradnje napravljene greške koje bi mogle dovesti do kvara pri korišćenju klima uređaja, uključujući slabu komunikaciju sa spoljnom jedinicom, probleme sa hermetičnošću vazdušnih vodova i malim protokom rashladnog sredstva.
  • 8,530 Btu/hr Kapacitet (Hladjenje, Btu/čas)
  • 2.5 kW Kapacitet (hlađenje, kW)
  • 3.73 W/W EER (hlađenje, W/W)
  • 720 x 548 x 265 mm Neto dimenzije (spoljna jedinica, ŠxVxD, ㎜ x ㎜ x ㎜)

Priručnik za korisnike i sadržaj za preuzimanje

chat uživo

Kako se slaže jedno uz drugo

Karakteristike, specifikacije i vizuelni prikazi proizvoda su podložni promenama.