AR12HSSFAWKNEU

AF9500 Klima uređaj koji se montira
na zid, sa bržim hlađenjem, 12000 BTU/h

KAPACITET 12000 BTU/h
8.530 

Kapacitet (Hladjenje, Btu/čas)

3,5 kW

Kapacitet (hlađenje, kW)

4,55 

EER (hlađenje, W/W)

790 x 548 x 285 mm

Neto dimenzije (spoljna jedinica, ŠxVxD, ㎜ x ㎜ x ㎜)

Trougaoni dizajn za moćno hlađenje

Trougaoni dizajn za moćno hlađenje
Jedinstven trougaoni dizajn klima uređaja Samsung poboljšava njegove performanse, jer rashlađen vazduh kruži brže, dopirući dalje i šire* kroz vaš dom. Njegov Digitalni inverter takođe pruža značajno veću energetsku efikasnost.** A njegov Doktor za viruse i Jednostavan filter eliminišu prašinu, zagađivače, alergene, bakterije i viruse*** - najpre dejstvom filtera, a zatim uz pomoć Doktora za viruse.

* Testirano na modelu AR09HSFSBWK. U poređenju sa konvencionalnim Samsung modelom AQV09TWS.

** Testirano na AR09HSSDAWK/EU. U poređenju sa konvencionalnim Samsung modelom AQ09TSB.

*** Testirano u Kitasato naučnom centru za zaštitu životne sredine (Japan) i na Univerzitetu Yonsei (Koreja) / korejska test laboratorija (FITI / KEMTI) i japanska test laboratorija (ITEA). Efikasno deluje na 4 virusa, uključujući i pod-tip H1N1, kao i na određene vrste bakterija. Podaci su dobijeni pod specifičnim uslovima testiranja i mogu se razlikovati u zavisnosti od faktora okruženja.

Hladi brže, dalje i šire

Hladi brže, dalje i šire
Ovaj Samsungov klima uređaj od samog početka je projektovan tako da bude izuzetno efikasan. Njegov jedinstven trougaoni dizajn ima širi ulaz, tako da može da povuče veću količinu vazduha. Poboljšana širina i ugao izlaznog otvora, dodatna v-krilca i veći ventilator takođe obezbeđuju da se vazduh ohladi i izbaci brže, dalje i šire*. Na taj način, osvežavajuće hladan vazduh dopire do svakog ćoška u vašem domu.

* Testirano na modelu AR09HSFSBWK. U poređenju sa konvencionalnim Samsung modelom AQV09TWS.

Hladi brzo, a zatim i udobno

Hladi brzo, a zatim i udobno
Klima uređaj Samsung počinje sa brzim hlađenjem vazduha koristeći moćan režim Brzog hlađenja, kako bi vas što pre rashladio. On zatim automatski prelazi na režim Udobnog hlađenja, tokom kojeg održava željenu temperaturu. Neće vam, dakle, biti previše hladno i nećete stalno morati da ručno podešavate temperaturu isključivanjem i ponovnim uključivanjem klima uređaja.

Radi pametno. Štedi energiju

Radi pametno. Štedi energiju
Samsung klima uređaj odlikuje se energetski efikasnim digitalnim inverterom klase EER 10.1. On može da održava željenu temperaturu, bez potrebe da se često uključuje i isključuje, pa tako troši manje energije. Ovaj digitalni inverter vam pomaže da se osećate prijatno tokom dugih vremenskih perioda, pri čemu troši minimalnu količinu energije *.

** Testirano na AR09HSSDAWK/EU. U poređenju sa konvencionalnim Samsung modelom AQ09TSB

Štedite energiju čak i kada ste sami

Štedite energiju čak i kada ste sami
Jednokorisnički režim Samsung klima uređaja koristi manje kapaciteta kompresora, redukuje potrošnju energije*, dok i dalje obezbeđuje sveže i prijatno okruženje. Tako, možete da ga koristite kada ste sami, čak i tokom vrelih dana, a da pri tome ne brinete o računu za struju.

* Testirano na modelu AR09FSSSCWK/SA. Na osnovu kumulativne potrošnje struje u normalnom, nasuprot jednokorisničkom režimu rada

Eliminiše viruse

Eliminiše viruse
Doktor za viruse i Jednostavan filter eliminišu prašinu, opasne zagađivače i alergene iz vazduha, kao i bakterije i viruse, uključujući grip tipa A i Corona viruse* - najpre dejstvom filtera, a zatim uz pomoć Doktora za viruse. Na taj način, on čini da vazduh koji udišete bude čist i zdrav.

* Testirano u Kitasato naučnom centru za zaštitu životne sredine (Japan) i na Univerzitetu Yonsei (Koreja) / korejska test laboratorija (FITI / KEMTI) i japanska test laboratorija (ITEA). Efikasno deluje na 4 virusa, uključujući i pod-tip H1N1, kao i na određene vrste bakterija. Podaci su dobijeni pod specifičnim uslovima testiranja i mogu se razlikovati u zavisnosti od faktora okruženja.

Stabilne i dugovečne performanse

Stabilne i dugovečne performanse
Klima uređaj Samsung savršeno radi čak i u najsloženijim uslovima. Njegova tehnologija dodatne trostruke zaštite (Triple Protector Plus) sprečava preopetrećenje kompresora i regulatora usled skokova napona i fluktuacija električne struje, bez potrebe za korišćenjem zasebnog stabilizatora napona. On takođe ima antikorozivnu oblogu koja sprečava pojavu rđe na kondenzatoru i kućištu. A zahvaljujući većem kondenzatoru i optimizovanom protoku rashladnog sredstva, ovaj klima uređaj može da izdrži ektremno visoke temperature (do 58ºC)*.

* Testirano na modelu AR09HPSDDWK/SG. U poređenju sa konvencionalnim Samsung modelom AR09HPSDFAP/RC.

Jednostavno vađenje i čišćenje

Jednostavno vađenje i čišćenje
Za razliku od klasičnih filtera koji su često veoma nepristupačni, Jednostavan filter ovog klima uređaja Samsung smešten je izvan kućišta, s gornje strane. Stoga se on može lako izvaditi, očistiti i vratiti na mesto – bez potrebe za otvaranjem poklopca i primene sile za izvlačenje. Njegova antibakterijska obloga filtrira prašinu, opasne zagađivače i alergene iz vazduha.*

* Testirano u korejskoj test laboratoriji (FITI / KEMTI) i japanskoj test laboratoriji (ITEA). Podaci su dobijeni pod specifičnim uslovima testiranja i mogu se razlikovati u zavisnosti od faktora okruženja.

Lako pronalaženje kvarova

Lako pronalaženje kvarova
Klima uređaj Samsung opremljen je Smart Check sistemom za automatsko praćenje grešaka. On otkriva i dijagnostikuje kvarove u njihovoj ranoj fazi, pružajući brza i jednostavna rešenja za njihovo otklanjanje, uz pomoć aplikacije za smart telefon*. Na taj način vam štedi vreme koje biste potrošili na pronalaženje uputstva za upotrebu, te i troškove i poteškoće oko nepotrebnog pozivanja inženjera** – kao i moguće skupe račune za opravku.

* Dostupno na iPhone i Android uređajima.
** Ova funkcija namenjena je za određene režime grešaka i ne može zameniti periodične servisne provere.


Pametna udobnost

Kod klima uređaja Samsung možete biti potpuno uvereni da je savršeno dobro ugrađen i uživati u pogodnostima koje vam nudi daljinski upravljač i sistem za pronalaženje kvarova. Sistem pametne ugradnje proverava postojanje uobičajenih grešaka kako bi potvrdio pravilnost ugradnje. Uz pomoć aplikacije na vašem smart telefonu, funkcija Smart Wi-Fi vam omogućava da sa bilo kog mesta pratite i menjate energetska podešavanja, dok funkcija Smart Check omogućava dijagnostikovanje grešaka i momentalno pozivanje servisera.
Obezbedite pravilnu ugradnju

Obezbedite pravilnu ugradnju

Smart Installation je autodijagnostička funkcija namenjena da potvrdi da je klima uređaj Samsung savršeno dobro ugrađen od strane servisnog inženjera. Ona automatski proverava da li su prilikom ugradnje napravljene greške koje bi mogle dovesti kvara pri korišćenju klima uređaja, uključujući slabu komunikaciju sa spoljnom jedinicom, probleme sa hermetičnošću vazdušnih vodova i malim protokom rashladnog sredstva.
  • 8.530  Kapacitet (Hladjenje, Btu/čas)
  • 3,5 kW Kapacitet (hlađenje, kW)
  • 4,55  EER (hlađenje, W/W)
  • 790 x 548 x 285 mm Neto dimenzije (spoljna jedinica, ŠxVxD, ㎜ x ㎜ x ㎜)

chat uživo

Kako se slaže jedno uz drugo

Karakteristike, specifikacije i vizuelni prikazi proizvoda su podložni promenama.