Smart Switch

Slika Galaxy S8 koji prikazuje Smart Switch aplikaciju.

Promenite vaš telefon,
sačuvajte lako sve vaše uspomene.

Prenosite kontakte, fotografije, muziku, poruke i druge podatke. Smart Switch olakšava prenos podataka sa starog telefona na novi. (1)

Prebacite se sa operativnih sistema Android, Blackberry, Windows Mobile ili iOS na Galaxy.

Bilo da se prebacujete sa iPhone-a na Galaxy telefon ili treba da prenesete podatke sa Android telefona na Galaxy, nadogradnja na Galaxy S8 se može obaviti jednim jednostavnim potezom uz Smart Switch.

Ilustracija uređaja koji nije Galaxy

Ostale
Platforme & Uređaji

Ilustracija ikonice Smart Switch aplikacije
Ilustracija novog Galaxy uređaja

Novi
Galaxy Uređaj

Prebacite ono što vam je važno

Treba da znate kako da prenesete kontakte sa iPhone-a, premestite fotografije sa sistema Android i uverite se da se muzika, video zapisi, događaji iz kalendara i aplikacije nalaze na novom Galaxy telefonu. Smart Switch će preneti podatke i podešavanja uređaja. (2)

Prikaz Galaxy S8 uređaja sa desne strane sa početnim ekranom koji sadrži podatke, uključujući i poruke, fotografije, muziku, aplikacije, kalendar, podešavanja uređaja sa ikonicama za kontakte, poruke, fotografije, muziku, aplikacije, kalendar, podešavanja uređaja koje lebde iznad Galaxy S8.

Tri jednostavna načina

Prenesite podatke sa starog telefona na novi Galaxy telefon preko USB kabla, bežične veze ili računara. Izaberite način koji vam najviše odgovara. Sve drugo je lako. (3)

 • Ilustracija korišćenja Smart Switch aplikacije za transfer sadržaja direktno sa starog telefona na novi Galaxy telefon putem Wi-Fi

  Prebacite sadržaj direktno sa vašeg starog telefona bežično.

 • Ilustracija korišćenja Smart Switch aplikacije za transfer sadržaja direktno sa starog telefona na novi Galaxy telefon uz pomoć USB kabla

  Prebacite sadržaj direktno sa vašeg starog telefona uz pomoć USB kabla.

 • Ilustracija korišćenja Smart Switch aplikacije za transfer sadržaja sa PC-a na vaš novi Galaxy telefon.

  Prebacite sadržaj sa PC-a na vaš novi Galaxy telefon.

Prebacivanje na novi Galaxy telefon

Možete neometano i lako da koristite Smart Switch za prenos svega što vam je važno sa starog telefona na novi Galaxy telefon. (4)

 • Ilustracija korišćenja Smart Switch aplikacije za transfer podataka sa starog telefona na novi Galaxy telefon i prvi korak, koji je da se dva telefona povežu putem USB konektora i kabla koji dolaze uz novi Galaxy telefon

  Prvi korak

  Povežite vaš novi Galaxy telefon sa starim uređajem koristeći USB konektor koji ste dobili uz telefon i kabl vašeg starog telefona.

 • Ilustracija korišćenja Smart Switch aplikacije za transfer podataka sa starog telefona na novi Galaxy S8 gde je drugi korak prikaz kao se prebacuju odabrane stavke.

  Drugi korak

  Odaberite stavke koje želite da prebacite.

 • Ilustracija trećeg koraka korišćenja Smart Switch aplikacije za transfer podataka sa starog telefona na Galaxy S8 koji prikazuje rezultate transfera.

  Treći korak

  Uživajte u vašim omiljenim aplikacijama, muzici, kontaktima i još mnogim drugim stvarima bez pauze.

(1) Ako nemate USB konektor, otvorite Smart Switch Mobile u okviru „Podešavanja“ na novom telefonu ili preuzmite Smart Switch za PC/Mac računar. Za bankovni transfer morate da koristite Galaxy uređaj sa sistemom Android™ 4.3 ili novijim, iOS 5 ili novijim, BlackBerry® 7 OS ili 10 OS ili novijim i Window Mobile OS 8.1 ili OS 10 ili novijim. Drugi uređaji ne podržavaju bankovni transfer i moraju da koriste Smart Switch opciju za bežični transfer ili da preuzmu Smart Switch program za računar. Ako nemate USB kabl sa starog telefona ili USB konektor za bankovni transfer na GS8, možete da koristite bežične opcije.

(2) Prenosivi tip podataka i dostupan sadržaj prenet sa sistema koji nije Android na Galaxy može da varira u zavisnosti od operativnog sistema. Da biste pronašli više informacija, kontaktirajte Samsung POMOĆ

(3) U slučaju prenosa podataka iz usluge iCloud ili druge usluge u oblaku, potrebna je veza za prenos podataka.

(4) Da ne bi došlo do prekida u razmeni tekstualnih poruka prilikom prelaza sa sistema iOS, promenite podešavanja za iMessage.

Galaxy S8 | S8+

Da li ste spremni za Switch?

OTKRIJTE GALAXY S8