Pređi na sadržaj
Sadržaj
 • Dva učenika pregledaju informacije na tabletu i uključeni su u diskusiju o sadržaju na ekranu.  Dva učenika pregledaju informacije na tabletu i uključeni su u diskusiju o sadržaju na ekranu.

  Obrazovanje

  Saznajte kako Samsung može da vam pomogne u edukaciji nove generacije, rođene u digitalnom dobu.

PODELI

google plus linkedin pinterest

Izaberite SNS (servis za društveno umrežavanje) radi izdvajanja podataka sa ove stranice.

Zatvori prozor
Imate pitanja? Kontaktirajte nas

NOVI DOŽIVLJAJ OBRAZOVANJA

 • Iskustvo smart učionice

  Iskustvo smart učionice

  Transformišite učionicu na digitalni način da biste podstakli interaktivnost

  • Poboljšajte učenje kod učenika pomoću vrhunskog doživljaja u učionici.
  • Upravljajte napretkom svakog učenika ponaosob na efikasniji način.
  78% NASTAVNIKA
  I ADMINISTRATORA

  je izjavilo da tehnologija ima pozitivan uticaj na učionice i produktivnost učenika1

  1Centar za digitalno obrazovanje, Mapa puta za digitalnu isporuku obrazovanja (2013.)
  Nastavnik otprema sadržaj predmeta putem svog tableta za učenike koji će ga preuzeti preko njihovih tableta.
  Pripremajte sadržaj jednostavnije da biste isporučili dinamičke materijale za učenje
  Zamislite kada bi priprema materijala za čas bila kraća ili kada bi se sadržaj za čas mogao kreirati u letu. Galaxy tablet sa funkcijom Softchalk to čini mogućim i predavačima štedi vreme koje mogu provesti sa učenicima na bolji način. Sveobuhvatne lekcije uključujući razne multimedijalne materijale mogu lako da se kombinuju sa rešenjem Smart School i jednostavno se mogu otpremati u računarski oblak. Prezentacija na času, distribucija materijala i upravljanje su jednostavniji, a nastavnici sada mogu da se fokusiraju na kreiranje dinamičkih, interaktivnih lekcija za svoje studente.
  Nastavnik prezentuje obrazovni sadržaj svom odeljenju preko velikog monitora dok učenici gledaju u sadržaj lekcije na svojim računarima.
  Podstaknite učenike na aktivan i dinamički način kako bi poboljšali učenje u učionici
  Integrisanje mobilnih uređaja u standardne nastavne planove učenicima omogućava da se uključe u predmete na dubljem nivou. Uz Galaxy tablet i rešenje Smart School, nastavnici mogu da dodeljuju upitnike kako bi proverili napredak učenika ili dele sadržaj na ekranima sa celim odeljenjem. I ne samo to, dovoljno je dugotrajan da izdrži aktivni život učenika, ali i dovoljno osetljiv da omogući prirodno pisanje rukom pomoću S-Pen olovke. Čak i kod većeg broja uređaja na širem području, problemi ne postoje zahvaljujući rešenju Samsung Smart WLAN koje svaki put osigurava savršeni prenos podataka.
  Učenici sarađuju na velikom crtežu na interaktivnoj tabli koja podržava višestruke dodire.
  Sarađujte na efikasan način kako biste negovali kolektivne veštine učenja
  Timski rad i saradnja su od suštinske važnosti za obrazovanje i to je razlog zašto elektronska tabla sa rešenjem Magic IWB savršeno spaja fizičko pisanje sa svim prednostima digitalnog iskustva, bez povezivanja sa računarom. Ugrađene mogućnosti podrške za višestruki dodir unapređuju saradnju između nastavnika i učenika, dok ugrađeni softver omogućava deljenje sadržaja direktno na tabletima. Nakon časa, učenici mogu da koriste svoje Galaxy tablete sa rešenjem Smart School za pristup grupnim diskusijama, kao i rešenje Cloud Print sa interfejsom Smart UX kako bi na bezbedan način platili i štampali materijale i beleške sa časa uz pomoć svojih identifikacionih podataka.
  Nastavnik pregleda informacije o svojim studentima na tabletu.
  Upravljajte napretkom svakog učenika za individualizovanu podršku
  Pružanje individualizovane podrške učenicima i vođenje njihovog napretka je znatno jednostavnije uz Galaxy tablet sa rešenjem Smart School. Upravljajte časovima koristeći alatku Lesson Toolbar koja obuhvata raspored, upravljanje učenicima, biblioteku i funkcije aplikacije sa mogućnošću provere napretka grupnih aktivnosti. Po potrebi, nastavnici mogu digitalnim putem da kontrolišu uređaje učenika kako bi se sprečila ometanja pre nego što izmaknu kontroli.
 • Bezbedno okruženje

  Bezbedno okruženje

  Obezbedite sigurno i zaštićeno obrazovno okruženje za učenike

  • Zaštitite i upravljajte podacima o učenicima i uređajima pomoću bezbednosti mobilnih uređaja na nivou preduzeća.
  65% JAVNIH ŠKOLA U SAD

  ima strategiju za digitalni sadržaj (nastavni plan) koji sadrži elemente kao što su elektronske radne knjige, alatke Web 2.0, igre i simulacije sa informacijama, video i audio sadržaj1

  1Centar za digitalno obrazovanje, Istraživanje o digitalnim školama (2012.)
  Učenik upisuje svoj uređaj na bezbednosnoj platformi ustanove.
  Instalirajte uređaje i rešenja na daljinu uz vrhunsku zaštitu
  Najčešće pitanje u oblasti digitalnog obrazovanja tiče se bezbednosti. Glasan odgovor kompanije Samsung je KNOX, industrijski priznata bezbednosna platforma od poverenja. Uz KNOX, svaki uređaj se može samostalno prijaviti putem namenskog portala za bezbedno i daljinsko podešavanje. Kada učenik prijavi svoj uređaj, odobrene aplikacije se mogu preuzeti iz školske prodavnice i uređaj je spreman za upotrebu. KNOX Quick Access proširuje opseg upotrebljivosti za učenike. Ovo rešenje korisnicima omogućava da pristupe otključanim KNOX okruženjima pomoću nosivih uređaja, kao što je Galaxy Gear. I naravno, bezbednost je i dalje standard: Kada se korisnik nađe van dometa, okruženje se automatski zaključava.
  Učenik pokreće bezbednosno rešenje KNOX na svom mobilnom uređaju kako bi pristupio važnim ličnim podacima.
  Obezbeđena upotreba uz neprekidnu zaštitu
  KNOX je opremljen funkcijama kako bi se osigurala potpuna bezbednost od trenutka uključivanja uređaja. Napredni hardver i softver sa funkcijama Pouzdano pokretanje i Bezbedno pokretanje sarađuju kako bi blokirali neodobreno pristupanje i zaštitili vaš uređaj tokom pokretanja. Tokom upotrebe, funkcija šifriranja na uređaju štiti rad učenika i kada su u pokretu, dok mrežno šifriranje omogućava bezbedan pristup školskim podacima, kao i zaštitu video i glasovnih poziva. Na kraju, dobro zaštićeno rešenje KNOX Workspace ne štiti samo učenike i njihov rad od napadača, veći i privatnost učenika, čime se osigurava zasebno čuvanje radnih i ličnih podataka. Podrška za tehnologije NFC i Bluetooth takođe učenicima omogućava da ostanu povezani sa perifernim uređajima u toku rada – ili igre – unutar KNOX okruženja.
 • Povezani kampusi

  Povezani kampusi

  Osigurajte pristup učenju u svakom trenutku i povećajte operativnu kontrolu

  • Unapredite iskustvo učenika pomoću mogućnosti povezivanja u bilo koje vreme i na bilo kom mestu.
  • Smanjite troškove i povećajte produktivnost optimizovanjem operacija u kampusu.
  • Generišite prihod putem reklamiranja u okviru kampusa.
  80% UČENIKA TVRDI

  da digitalne alatke utiču na izbor škola koje upisuju.1

  1(Accenture, 2014.)
  Stručnjak za bezbednost upravlja klimatizacijom ustanove na velikom interaktivnom monitoru.
  Pružite mogućnosti nesmetanog bežičnog povezivanja za optimalno okruženje za učenje
  Učenje više nije ograničeno na učionice ako imate rešenje Smart WLAN koje nudi nesmetane mogućnosti povezivanja i povećanu pokrivenost u celom kampusu. A uz rešenja System Air Conditioning sa tehnologijama DMS i S-Net 3, daljinskim i efikasnim putem možete da obezbedite optimalne ambijentalne uslove u celom kampusu. Kontrolišite veliki broj jedinica sa bilo kog mesta u bilo koje vreme, pojedinačno ili istovremeno u grupi. U cilju povećanja uštede, koristite analizu potrošnje energije kako biste smanjili ukupne troškove.
  Učenik proverava informacije u kalendaru na svom mobilnom uređaju i poredi sa informacijama prikazanim na velikom monitoru.
  Isporučujte informacije u kampusu u realnom vremenu dok generišete prihod
  Vaša ustanova predstavlja složeno poslovanje gde se neprekidnim dostavljanjem informacija ljudi obaveštavaju, a aktivnosti sprovode prema rasporedu. Video zidovi sa rešenjem MagicInfo mogu da pruže sve potrebne informacije vašem osoblju i učenicima u realnom vremenu, čak i kada je reč o komuniciranju sa obližnjim mobilnim uređajima radi prenosa važnih poruka i obaveštenja. Administratori mogu da koriste alatke za izradu i kreiranje sadržaja, kao i da kontrolišu sve na centralizovan način putem mreže u kampusu, a svaka jedinica je opremljena CMS-om i rešenjima za upravljanje u cilju smanjenja troškova i ujednačenog rasta prihoda putem oglašavanja.
  Učenik štampa sadržaj koristeći rešenje za štampanje u računarskom oblaku na svom tabletu.
  Promovišite snažnu saradnju i dinamički grupni rad
  Vaši budući učenici će se upisati nakon pažljivog razmatranja vaših digitalnih usluga. Možete da osigurate visok stepen zadovoljstva vašom ustanovom kroz opremanje studijskih prostora elektronskim tablama sa rešenjem MagicIWB, sa integrisanim CMS-om i ugrađenom podrškom za višestruke dodire tako da se saradnja i grupni rad mogu odvijati nesmetano. Najbolje od svega, učenici mogu da sinhronizuju svoj rad direktno na tabletima – upotreba računara nije potrebna. Nakon toga, mogu da štampaju ili skeniraju dokumente na svojim uređajima koristeći rešenje Cloud Print sa korisničkim interfejsom Smart UX. Jednostavno mogu da koriste svoje identifikacione podatke za bezbedan pristup i plaćanje odštampanog materijala.

priče kupaca

Shanghai Edutech poboljšava okruženje za učenje u velikom školskom okrugu u Kini
Shanghai Edutech poboljšava okruženje za učenje u velikom školskom okrugu u Kini
Preuzmi PDF
Univerzitet Covenant i Samsung osnažuju studente putem mobilnog učenja
Univerzitet Covenant i Samsung osnažuju studente putem mobilnog učenja
Preuzmi PDF
Hrvatsko ministarstvo obrazovanja
Hrvatsko ministarstvo obrazovanja
Preuzmi PDF

srodna rešenja

srodni proizvodi

POVEZANE TEME

Novosti
Predstavljen Samsung Galaxy Tab S
Neverovatni Galaxy Tab S tablet nudi najnapredniji mobilni displej na tržištu - bogatiji, lakši, impresivniji
Novosti
Kompanije Samsung i SAP objavljuju planove za saradnju i pružanje inovativnih preduzetničkih rešenja u oblasti mobilnih i prenosivih uređaja u ključnim delatnostima
Integracija Samsungovih mobilnih inovacija sa SAP Mobile Platformom doprineće otvaranju novih mogućnosti za programere i preduzetničke klijente u ključnim delatnostima
Brošura
KNOX Customization: Pretvaranje mobilnih uređaja u B2B radne stanice
Infografik sa kratkim pregledom tržišta interaktivnih info-kioska i uvid u to kako Samsung KNOX Customization zadovoljava različite potrebe i namene u ključnim delatnostima kao što su maloprodaja, obrazovanje i ugostiteljstvo.
Brošura
KNOX Customization: Uvod
Pregled načina na koje Samsung partneri za prilagođavanje mogu da koriste KNOX Customization za pravljenje specijalizovanih uređaja prilagođenih potrebama klijenata i nekoliko primera aplikacija.
POSETITE NAŠ PROGRAM PARTNERA

Osnažite svoju viziju kroz partnerstva. Povežite se u cilju novih prilika, Izgradite poslovne odnose i proširite svoje mogućnosti.

STEP za vaše poslovne prilike
Mobilišite svoje poslvne alijanse
Vizualizujte svoja rešenja
EBCExecutive Briefing Centre (EBC)

Executive Briefing Centre biće otvoren tokom decembra 2014. godine.