Pređi na sadržaj
Sadržaj
  • KORPORATIVNO OBRAZOVANJE KORPORATIVNO OBRAZOVANJE

    ObrazovanjeKORPORATIVNO OBRAZOVANJE

    Digitalna fluentnost je nužnost u današnjem svetu.
    Kako održavate da vaše osoblje bude informisano i zadrži talenat?

PODELI

google plus linkedin pinterest

Izaberite SNS (servis za društveno umrežavanje) radi izdvajanja podataka sa ove stranice.

Zatvori prozor
Imate pitanja? Kontaktirajte nas
Fleksibilno upravljanje vremenom i mestom
Fleksibilno vreme i mesto
U današnjem sve većem BYOD (donesite sopstveni uređaj) okruženju i sa fleksibilnim radnim mestima, zaposleni mogu da pristupe materijalima za obuku kad god i gde god je potrebno. Dok gledaju prenos materijala, oni ih mogu snimati da bi ih reprodukovali kasnije. A video saradnja otklanja potrebu da kompanije održavaju fizičku obuku. Zabrinutost za bezbednost se može rešiti uz Samsungovo rešenje za mobilne uređaje KNOX koje čuva uređaje bezbednim i ne ugrožava osetljive podatke kompanije.
Deljenje najboljih praksi na globalnom nivou
Deljenje najboljih praksi na globalnom nivou
Bilo da komunicirate sa stručnjacima u inostranstvu ili distribuirate najbolje prakse iz sedišta lokalnih jedinica, napravite veze u realnom vremenu i živopisne sa Samsung SMART signage. SMART signage objedinjuje funkcije projektora, ekrana i bele table, čime vam omogućava da vidite i imate interakciju sa ekranom bez zatamnjenja svetla i da trošite manje energije. Opcioni ekran osetljiv na dodir omogućuje interakciju s materijalom bez udaljavanja. Brzo i jednostavno deljenje datoteka osigurava da svako doslovno bude na istoj stranici.
Potpuni eko sistem
Potpuni eko sistem
Učinite obuku efikasnijom i održivijom sa prilagodljivim Samsungovim rešenjima. Studenti mogu daljinski da pristupaju, dele i sarađuju pomoću izbora uređaja sa Samsungovom jedinstvenom uslugom AllShare, štampaju pomoću Mobile Print i okupljaju kako bi delili znanja i razgovarali o najboljim praksama. Jednostavno deljenje datoteka i komunikacija pomoću Samsung SMART Singange.

srodna rešenja

srodni proizvodi

POSETITE NAŠ PROGRAM PARTNERA

Osnažite svoju viziju kroz partnerstva. Povežite se u cilju novih prilika, Izgradite poslovne odnose i proširite svoje mogućnosti.

STEP za vaše poslovne prilike
Mobilišite svoje poslvne alijanse
Vizualizujte svoja rešenja
EBCExecutive Briefing Centre (EBC)

Executive Briefing Centre biće otvoren tokom decembra 2014. godine.