close Samsung videoClose Video

Tip

Solution

Proizvod

Resursi ( Prikazano je 1–8 od 8 )

Brošura Brošura za SMART Signage TV

Brošura koja ističe ključne prednosti SMART Signage TV-a i daje primere scenarija za korišćenje

Preuzmite pdf

Brošura Prospekt za SMART Signage TV

Prospekt koji podrobno prikazuje ključne prednosti SMART Signage TV-a.

Preuzmite pdf

Studija slučaja Most od koledža do karijere

Na Klivlend državnom koledžu, naša Cloud Display tehnologija pomaže studentima da poboljšaju svoje izglede za zaposlenje.

Preuzmite pdf

Studija slučaja Studenti uveliko rade na računarima

U Del Val školama u Teksasu, Cloud Display monitori transformišu učionicu i pružaju studentima iskustvo iz širokog spektra veština rada na računaru koji će se pokazati neprocenjivi za dalje obrazovanje i karijere.

Preuzmite pdf

Brošura Svi veličaju The SyncMaster Cloud Display

Samsung SyncMaster Cloud Display je monitor koji oduzima dah svojom tankom linijom i koji omogućava korisniku da iskusi sledeći nivo tehnologije uz inovativnu virtuelizaciju radne površine i bezbedno cloud korišćenje računara.

Preuzmite pdf

Brošura Otkrijte naše najnovije LFD

Linija 2012 Samsung LFD-ova kombinuje elegantni dizajn sa superiornim kvalitetom slike kako bi vam pružila potpuno poboljšano iskustvo gledanja. Ovi najnoviji LFD-ovi stvaraju najsvetlije, najoštrije slike do sada, a mogu se koristiti za superioran efekat čak i u lošim uslovima osvetljenja.

Preuzmite pdf

Studija slučaja Osnovna škola Gajsong

Rešenje Samsung pametne škole je primenjeno u osnovnoj školi Gajsong da bi se poboljšalo sveukupno iskustvo učenja. Mobilno obrazovno okruženje bilo je stvoreno korišćenjem Samsung TS-3 serije interaktivne table i Samsung GALAXY tablet uređaja. Primena je rezultirala povećanom efikasnošću i fokusiranijem okruženju za učenje.

Preuzmite pdf

Studija slučaja Neđunarodni aerodrom Mekaran

Samsung je za međunarodni aerodrom Mekaran stvorio, tražio da stvori prihod od oglašavanja i da poveća prilike za marketing. Ugovor je iziskivao 100 Samsung 460UT-2 LCD ekrana velikog formata (LFD), najveći video zid na svetu, u zamenu za prava brendiranja i reklamu za 40 miliona putnika aerodroma Mekaran godišnje.

Preuzmite pdf
Prikaži više (0)