Softver MagicInfo vam pruža kompletnu kontrolu nad multimedijalnim sadržajem na Samsung ekranima velikog formata – uz podršku globalne mreže distributera i partnera. Bilo da koristite jedan ugrađeni Samsung računarski reklamni prostor ili mreže za više računara, sa lakoćom možete da ga instalirate i koristite, pri čemu će vam biti dostupna jednostavna kontrola ekrana preko portala zasnovanog na vebu. S obzirom na to da su svi u potpunosti optimizovani za Samsung ekran, moći ćete da birate između punog ekrana i rasporeda u više kadrova, uz dodatne administratorske funkcije koje omogućavaju bolju kontrolu lokalnih ekrana. Ispravnost mreže se neprestano prati i evidentiraju se greške, a upozorenja se automatski prijavljuju stručnom tehničkom osoblju koje brzo i efikasno rešava sve probleme.

Kreiranje i raspored interaktivnog sadržaja

Kreirajte i zakazujte sadržaj pomoću softvera MagicInfo-i Premium. Aktuelni sadržaj osetljiv na dodir koristi druge skupe alatke. Međutim, pomoću ovog rešenja možete lakše i efikasnije da organizujete sadržaj osetljiv na dodir. Sa lakoćom kreirajte liste za reprodukciju i menjajte redosled jednostavnim prevlačenjem i otpuštanjem. Stilizujte sadržaj na najbolji mogući način uz kompletnu kontrolu nad efektima prelaza i pravite pouzdane rezervne kopije postojećeg rada kako biste mogli bezbedno da ga vratite kad god to klijent zatraži.

Veza sa podacima: veza sa bazom podataka u realnom vremenu

Tehnologija MagicInfo i-Premium predstavlja vrhunsko rešenje koje poboljšava performanse LFD monitora pružajući vam veću fleksibilnost i kontrolu nad njegovim funkcijama. Ona obezbeđuje vezu sa bazom podataka u realnom vremenu koja omogućava bolju vezu između monitora i centralnog servera, a samim tim i jednostavan i pouzdan prenos podataka i sadržaja sa mreže. Pomoću ovog rešenja možete da iskoristite sve mogućnosti LFD monitora jer vam pruža više mogućnosti za kreiranje i predstavljanje sadržaja, kao i upravljanje njime.

Potpuna kontrola nad Samsung LFD monitorima i upravljanje njima


Softver MagicInfo-i Premium vam omogućava da kontrolišete svaki aspekt LFD monitora, počev od ekrana monitora, preko funkcija poput jačine zvuka i osvetljenosti, do internog rada procesora, memorije i mrežnih sistemskih informacija. Zakazujte poslove i u realnom vremenu pratite stanje svakog LFD monitora, uz mogućnost kontrole proizvoda pojedinačno ili po grupama. Upravljanje pomoću softvera je veoma jednostavno – možete daljinski da registrujete i ažurirate plejere, kao i da zakazujete automatska ažuriranja uređaja i firmvera (za podržane verzije).

Fleksibilno zakazivanje sadržaja prilagođeno korisniku


MagicInfo-i Premium omogućava jednostavno zakazivanje i objavljivanje u tren oka. Precizno organizujte sadržaj, bilo na trenutnom ili godišnjem nivou i izaberite dnevni, sedmični ili mesečni prikaz. Prilagođavajte sadržaj i dodajte efekte prelaza, signale za kontrolu hardvera (poput jačine zvuka, osvetljenosti, uključenog/isključenog panela) i podešavajte BGM (muziku u pozadini). Uživajte u kompletnoj kontroli objavljivanja rasporeda na izabranim grupama uređaja uz mogućnost automatske promene rasporeda na osnovu ažuriranog sadržaja ili lista za reprodukcija, shodno svojim zahtevima. Sve to možete da uradite jednostavnih prevlačenjem i otpuštanjem.

Samsung softver za reklamni prostor za upravljanje sadržajem

Sa lakoćom menjajte platforme i formate – budući da je MagicInfo-i Premium kompatibilan sa širokim spektrom Samsung softvera za reklamni prostor, poput onih zasnovanih na vebu, metoda za proveru greške i daljinske dijagnostike.

Treba Vam više informacija?

  • Kontaktirajte nas putem e-pošte: adriatic.enterprise@samsung.com

Povezani proizvodi

460MX-3 Front

460MX-3

LH46HBPLBC/EN

700DX-3 Front

700DX-3

LH70CSBPLBC/EN

NL22B Front silver

NL22B

LH22NLBVLVC/EN

650TS-2 Front

650TS-2

LH65TCQMBC/EN