ST200F
 
 

Predstavljamo vam savršeni digitalni fotoaparat koji izgleda poput atraktivnog modnog detalja – tanki i elegantni ST200F sa zumom od 10x. Poboljšani optički zum velikog dometa, 16,1 MP i širokougaoni objektiv od 27 mm vam omogućavaju da napravite zadivljujuće slike. Sa inovativnim funkcijama kao što su Motion Photo i Live Panorama, slikama možete da date umetničku notu i istražite ostale kreativne mogućnosti. A Wi-Fi funkcija vam omogućava da najzanimljivije fotografije odmah postavite na omiljene društvene mreže.

Snažan zum, tanak dizajn

Snažan zum, tanak dizajn
Tanak uređaj sa zumom od 10x

ST200F je dokaz da fotoaparati sa moćnim zumom više ne moraju da budu glomazni. Poseduje zum od 10x koji vam omogućava da snimite kristalno jasne slike iz daljine. A zahvaljujući debljini od samo 18,9 mm, ST200F lako staje u vaš džep. Sada možete da putujete bilo gde i dobijete savršene slike u krupnom planu, bez potrebe da nosite tešku fotografsku opremu.

Jednostavno momentalno deljenje i čuvanje
Wi-Fi veza

Zahvaljujući ugrađenoj Wi-Fi funkciji, sve posebne i uzbudljive trenutke možete da delite u pokretu. Fotografije možete da postavite na Facebook™, Picasa™, Photobucket™ ili da ih pošaljete direktno sa fotoaparata e-poštom. Video snimke takođe možete da (pošaljete) na YouTube, zatim uživajte i čekajte komentare. ST200F vam omogućava da sačuvate fotografije na Cloud-u, pa nikad nećete morati da brinete o tome da ćete izgubiti slike dok ste u pokretu niti o veličini memorije. Aplikacija Samsung Mobile Link vam omogućava da slike šaljete direktno na pametni telefon i tablet. Slike takođe možete da sačuvate na računaru samo jednim klikom pomoću funkcije Auto Backup. Više nema potrebe za kablom jer je sve tako jednostavno.

Da biste saznali više o Wi-Fi vezi, kliknite ovde.

*Dostupno samo za ST200F

Jednostavno momentalno deljenje i čuvanje

Obogatite fotografije akcijom

Obogatite fotografije akcijom
Funkcija Motion Photo

Motion Photo vam omogućava da zamrznete okruženje oko objekta koji se kreće kako biste kreirali čudesne slike. Snimite prijatelja koji pleše dok svi oko njega stoje poput statua – kao u najnovijem holivudskom hitu. Jednostavno snimite video zapis, izaberite oblast u kojoj želite da se odvija akcija i scena oko te oblasti će se zamrznuti. Tako je jednostavno.

Vidite rezultat koji ćete dobiti

Vidite rezultat koji ćete dobiti
Live Panorama

Pomoću funkcije Live Panorama možete da snimite svaki vrh dugačkog planinskog venca ili svaki neboder u veličanstvenom urbanom pejzažu i kreirate sjajne panoramske slike od 180º. A sliku možete da pregledate na LCD ekranu čak i pre nego što je snimite. Držite dugme okidača, pređite fotoaparatom preko scene i pogledajte rezultat i pre nego što ga dobijete.

Jednostavan način za prelazak u profesionalce

Jednostavan način za prelazak u profesionalce
Smart Auto 2.0

Bez obzira da li snimate u svetlom okruženju i ne možete da vidite lice subjekta, sada pomoću režima za pozadinsko osvetljenje i funkcije Smart Auto 2.0 možete da dobijete jasniju sliku. Dobijte najbolji mogući rezultat svaki put. Tehnologija za detekciju scene može da identifikuje do 16 različitih uslova snimanja, momentalno analizira ključne elemente kompozicije, a zatim automatski optimizuje podešavanja za svaku pojedinačnu situaciju.

Klasični stil je postao još elegantniji

Klasični stil je postao još elegantniji
Tanak i elegantan dizajn

ST200F je dizajniran tako da bude lep za oko, ali i da snima lepe fotografije – od tankog i kompaktnog kućišta modernog dizajna sa atraktivnom metalnom prednjom maskom, do klasično dizajniranog rukohvata i zadnjeg dela sa teksturom kože. Dolazi u četiri upečatljive boje pa možete da izaberete onu koja vam se najviše sviđa.

Video snimci i fotografije, konačno zajedno

Video snimci i fotografije, konačno zajedno
Slika u slici (fotografije i filmovi)

Snimak „slika u slici“ vam omogućava da istovremeno prikažete dve slike. Jednostavno umetnite jednu sliku u drugu, a zatim podesite veličinu i položaj. U fotografije možete čak da umetnete i video klip. Završili ste? Odmah pošaljite trenutke na YouTube ili omiljenu društvenu mrežu da biste ih podelili sa ostatkom sveta.

Funkcija Funny Face donosi veliki osmeh na vaše lice

Funkcija Funny Face donosi veliki osmeh na vaše lice
Funny Face

Stavite na lice prijatelja i članova porodice neozbiljan kez, smešan nos i uvrnute oči ili prevucite prstom preko ekrana i iskrivite njihovo lice onako kako želite. Funkcija Funny Face ima 8 režima, uključujući Professor, Gobbler i Alien, koji vam omogućavaju da napravite smešna lica direktno na displeju. Uz pomoć funkcije Face Tracking, smešna lica će se prikazivati onako kako želite, čak i kada pomerate fotoaparat.

Zabavno sklapanje slika

Zabavno sklapanje slika
Magic Frame

Pretvorite portret u starinsku fotografiju ili stavite lice prijatelja na bilbord. Magic Frame dolazi sa 12 šablona pozadine kao što su Wall Art, Full Moon, Magazine i Holiday, koji vam omogućavaju da jednostavno napravite umetničko delo u kvalitetu postera koje je savršeno za deljenje.

Pretvorite život u umetnost

Pretvorite život u umetnost
Artistic Brush

Artistic Brush je zabavna nova funkcija koja crta vaš život, bukvalno. Ona može da pretvori bilo koji portret, pejzaž ili trenutak u crno-belu skicu, a zatim da ih oboji poput umetnika! Pohvalite se svojom umetničkom animacijom na LCD ekranu fotoaparata svojim prijateljima i porodici.

Funkcija Split Shot

Funkcija Split Shot

Funkcija Split Shot vam omogućava da spojite do tri različite slike i kreirate umetničko delo – pretvorite se u kentaura tako što ćete kombinovati sliku svog lica sa telom konja. Ili jednostavno snimite jednu sliku i na nju primenite tri različita filtera kako biste kreirali kolaž za pamćenje. Pustite mašti na volju i uživajte u zabavnim i nestvarnim rezultatima.

Optička stabilizacija slike

Optička stabilizacija slike

Revolucionarna optička stabilizacija slike na modelu ST200F vam omogućava da snimite savršenu sliku, čak i kada fotoaparat nije savršeno stabilan. Bez obzira da li je u pitanju slabo osvetljenje, zumiranje ili ruke koje podrhtavaju, fotografije će biti oštre i jasne.

hVGA LCD ekran od 3,0”

hVGA LCD ekran od 3,0”

Veliki hVGA LCD ekran od 3,0" vam omogućava da lakše vidite ono što snimate, više nema potrebe da razmišljate kako će ispasti snimak. A sa svojih 460 hiljada tačaka, dvaput više od QVGA ekrana, ovaj displej visoke rezolucije pruža poboljšan kontrast i reprodukciju boja. Ono što vidite izgledaće isto tako savršeno i na snimku.