/

SMART CAMCORDER QF30BP

HMX-QF30BP

SMART CAMCORDER QF30BP Promenite način na koji snimate i delite dešavanja oko sebe uz Smart Kamera. Funkcija Live Broadcasting (Emitovanje uživo) omogućava vašim prijateljima i članovima porodice da u realnom vremenu vide ono što snimate, a Home Monitoring (Kućni nadzor) da nadgledate svoj dom kada ste odsutni. Iskoristite i druge Wi-Fi mogućnosti, kao što su AllShare Play, MobileLink i deljenje na društvenim mrežama. One vam omogućavaju da šaljete video zapise na HDTV da biste priredili spontano veče uz filmove, na mobilni telefon radi trenutnog pravljenja rezervne kopije i na brojne društvene mreže. Tu su i funkcije Smart Auto i Face Detection koje olakšavaju kreiranje izuzetnih slika vrednih slanja. Osim toga, bilo da ste desnoruki ili levoruki, Switch Grip II omogućava jednostavno snimanje i deljenje, odnosno istovremeno obavljanje obe radnje.

* Specifikacije mogu da budu promenjene bez prethodne najave.

Odgovorno recikliranje baterija

  • Evropska direktiva o baterijama i akumulatorima nastoji da smanji uticaj baterija na okruženje i da podstakne recikliranje materijala od kojih su izrađene. Regulative za reciklažu baterija i akumulatora (punjivih baterija) su u UK uvedene 2009. Regulative za baterije za otpad imaju za cilj značajno povećanje prikupljanja i reciklaže korišćenih prenosivih baterija u UK sa 3% zabeleženih 2007. na 25% do 2012. godine, sa porastom do bar 45% do 2016.

  • Simbol baterije na proizvodu ili njegovom pakovanju ukazuje na to da ne sme da se odlaže sa običnim kućnim otpadom. Umesto toga, potrošač je dužan da odlaže baterije za otpad na naznačenom mestu prikupljanja radi reciklaže. Posebno sakupljanje i recikliranje baterija prilikom odlaganja doprinosi očuvanju prirodnih resursa i omogućava njihovu reciklažu na način koji štiti zdravlje ljudi i životno okruženje. Sveobuhvatna lista centara za reciklažu baterija može da se dobije na sledećoj adresi: www.recycle-more.co.uk

  • Svi Samsung proizvodi koji podležu Direktivi o baterijama su u skladu sa propisima UK za baterije i akumulatore. U skladu sa nacionalnim zakonom, SAMSUNG Electronics (UK) Ltd je član odobrene usklađene organizacije proizvođača baterija. Ova organizacija je zadužena za prikupljanje, rukovanje i odlaganje baterija u ime kompanije Samsung.

SMART CAMCORDER QF30BP

Funkcije

  • Sa lakoćom delite događaje koji vas okružuju u trenutku dok ih proživljavate

Zabeležite stvari koje pre niste mogli pomoću optičkog zuma od 20x

Optički zum od 20x (digitalni zum od 40x) Laganu i kompaktnu Samsung Smart Kamera možete da nosite svuda sa sobom. Ima i Schneider Kreuznach objektiv sa optičkim zumom od 20x (digitalni zum od 40x) koji vas postavlja u središte radnje, čak i kada se nalazite daleko. Zabeležite gol koji donosi pobedu sa krajnjeg dela fudbalskog terena ili nastup rok benda – čak iz zadnjeg reda. Detalji su jasni i oštri kao da ih snimate u krupnom planu.

OIS Duo + eliminiše trešenje ruku

OIS Duo + eliminiše trešenje ruku
OIS DUO + Pomoću OIS (optičkog stabilizatora slike) Duo +, možete da zabeležite jasne i mirne video zapise, čak i ako vam se tresu ruke. Samsung Smart Kamera kombinuje ugrađeni OIS i tehnologiju stabilizacije digitalnih slika kako bi se sprečilo da udarci, drmanja i drhtanje izazovu zamućenost slike. Takođe, OIS Duo + pruža kompenzaciju za kretanje tela do kojeg može doći usled vašeg pomeranja ili za kretanje digitalnog zuma.

Unesite u svoje kućne filmove snažne emocije

Smart BGM II (pomoću opcije „Moja muzika”) Unesite profesionalni stil u svoje filmove pomoću funkcije Smart BGM II (pomoću opcije „Moja muzika”). Izaberite jedan od unapred učitanih klasičnih komada da biste postigli uspeh sa svojim video zapisima. Možete i da uvezete pesme iz muzičke biblioteke računara koristeći program Samsung Intelli-Studio. Ako postoji scena sa razgovorom, rezultat ga neće nadglasati. Smart BGM II automatski stišava muziku, tako da uvek čujete osobu koja govori.

Napravite vanvremensku umetnost

Umetnost snimanja proticanja vremena Zabeležite događaj koji traje nekoliko sati – poput procesa razvoja i oslobađanja leptira iz svoje čaure – i prezentujte ga u deliću vremena. Funkcija „Umetnost snimanja proticanja vremena” beleži okvire fotografija u trenutnim intervalima, a zatim kreira HD datoteku u kojoj su fotografije raspoređene jedna za drugom. Različiti režimi u koje spadaju „Noćni snimak”, „Zumiranje”, „Pomeranje” i „Reprodukovanje unazad” pružaju dodatne kreativne opcije.
Snimajte i emitujte filmove istovremeno

Snimajte i emitujte filmove istovremeno

Live Broadcasting Ne možete da dočekate da podelite važan trenutak sa drugima? Više to ne morate. Funkcija Live Broadcasting vam omogućava da emitujete ono što snimate – dok snimate – koristeći USTREAM. Porodica i prijatelji mogu u realnom vremenu da vide isto što i vi na svojim laptop računarima, tablet uređajima ili Smart telefonima i ne moraju da čekaju da uploadujete video. Bilo da pešačite, šetate se ili ste na koncertu, delite zabavne trenutke sa drugima u trenutku dok ih beležite.

*Video zapisi koji se emituju uživo neće se čuvati na kameri. Svi video zapisi koji se emituju uživo biće dostupni na Ustream serveru najviše 2 sata.
Budite u toku sa dešavanjima kod kuće

Budite u toku sa dešavanjima kod kuće

Home Monitoring Smart Kamera je koristna čak i kada ga je ne nosite sa sobom. Naime, možete da je koristite kao sistem kućnog nadzora koji bežičnim putem prikazuje sadržaj na vašem Smart telefonu. Nadgledajte voljenu bebu dok ste na poslu i svoj dom dok ste u kupovini ili jednostavno pratite šta vaš pas radi kada ga ostavite samog. Budite rasterećeni znajući da možete da vidite šta se dešava kod kuće kad zatreba.
Slanje, deljenje i prikazivanje bežičnim putem

Slanje, deljenje i prikazivanje bežičnim putem

Wi-Fi povezivanje (Auto Backup, MobileLink, AllShare Play, Deljenje na društvenim mrežama) Smart Kamera pruža mnoštvo bežičnih mogućnosti. Funkcija Auto Backup vam omogućava da bežičnim putem prebacujete fotografije i filmove na računar, a MobileLink da pošaljete sliku – ili album sa slikama – direktno na Android Smart telefon, bez ikakvih kablova. Video zapise možete da prikazujete na HDTV uređaju i pomoću aplikacije AllShare Play i Wi-Fi veze. Imajući u vidu da ne mogu svi da budu u vašem dnevnom boravku, deljenje na društvenim mrežama i e-pošta vam omogućavaju da delite važne slike i video zapise sa porodicom, prijateljima i omiljenim društvenim mrežama.
0º, 90º, 180º – Uživajte u većem stepenu fleksibilnosti

0º, 90º, 180º – Uživajte u većem stepenu fleksibilnosti

Switch Grip II (vertikalno snimanje) Ono oko čega se mogu složiti i levoruke i desnoruke osobe jeste to da je svedena i kompaktna Samsung Smart Kamera koja ima funkciju „Switch Grip II” namenjena i jednima i drugima. Bez obzira kojom rukom se drži, LCD ekran kamere će se prilagoditi kako bi omogućio prikazivanje slike desnom stranom okrenutom nagore. Udobnije vam je snimanje dok držite kameru vertikalno? Imamo lepe vesti za vas: možete da rotirate LCD ekran za 90º, a slika će ostati okrenuta desnom stranom nagore. Snimanje video zapisa iz teških pozicija nikada nije bilo lakše.

LCD ekran osetljiv na dodir veličine 2,7" (67,5 mm)

Promenite pogled na svet uz WQVGA LCD ekran osetljiv na dodir veličine 2,7" (67,5 mm). Veliki ekran omogućava prikazivanje jasnih i oštrih slika koje su zasićene prirodnim bojama i dubokim, dinamičnim detaljima. Veličina ekrana osetljivog na dodir olakšava njegovo korišćenje u cilju pronalaženja funkcija ili sadržaja.
BSI CMOS senzor

BSI CMOS senzor

Ne dozvolilte da vam slabo osvetljenje uništi odličnu priliku za snimanje fotografije. CMOS senzor zahteva manje svetla od standardnog CCD senzora za slike ispravne ekspozicije. Napravite jasan snimak živopisnog noćnog života na gradskom trgu ili spokoja voćnjaka u sumrak – bez vertikalnih mrlja.

AllShare Play

Uz AllShare Play možete da uspostavite vezu sa svim uređajima koji podržavaju ovu uslugu. Fotografije sa fotoaparata možete bežičnim putem da prikazujete na obližnjim uređajima kako biste ih istovremeno delili sa prijateljima i članovima porodice ili da ih jednostavno odmah otpremite u web skladište radi lakog upravljanja. Uživajte u slobodi deljenja preko usluge AllShare Play!
MobileLink

MobileLink

Sada sliku ili album možete da izaberete i pošaljete direktno na Android Smart telefon, iPhone ili tablet pomoću aplikacije Samsung Mobile Link. Ne morate čak ni da šaljete sliku kao tekstualnu ili e-poruku. Pomoću aplikacije MobileLink možete da upravljate albumom na telefonu i promene će se čuvati i na fotoaparatu.

Funkcija Auto Backup (automatsko pravljenje kopije)

Bežičnim putem prebacite fotografije i filmove na PC računar ili Mac. Jednostavno odaberite AutoBackup i sve je spremno. Sve fotografije i video zapisi se bežičnim putem prebacuju na računar i bezbedno skladište na njemu. Fotografije sa fotoaparata možete slobodno da brišete znajući da se na računaru čuvaju duplikati.
Deljenje na društvenim mrežama

Deljenje na društvenim mrežama

Važne slike i video zapise možete odmah da objavite na omiljenim društvenim mrežama. Jednostavno ih izaberite i otpremite kad god uspostavite Wi-Fi vezu, a zatim dodajte oznake i komentare. Delite sadržaj sa pratiocima na Bloggu ili ga postavite na Facebook, Picasa-u ili YouTube – i na još mnogo drugih društvenih mreža.
HDMI

HDMI

Za povezivanje fotoaparata / kamere direktno sa TV-om, računarom ili DVD plejerom dovoljan vam je samo jedan HDMI kabal. Pravljenje video snimaka profesionalnog kvaliteta sa fotoaparatom / kamerom je podjednako lako kao i njihovo deljenje.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Dimenzije HMX-QF30BP/EDC

Tip signala

  • Tip signala

    PAL

Medijum za skladištenje

  • Medijum za skladištenje

    SD

PRIKAŽI VIŠE SPECIFIKACIJAProširi

Senzor slike

  • Tip senzora

    BSI CMOS

  • Veličina senzora

    1/4"

  • Broj piksela

    5,1 MP (efektivni pikseli: 1,75 MP)

Objektiv

  • F No.

    1,8 ~ 3,9

  • Optički zum

    20x

  • Digitalni zum

    40x

  • Tip

    Samsung objektiv

  • Žižna daljina

    2,6 - 52 mm (35 mm konverzija 38,4 - 768 mm)

  • Prečnik filtera

    13,6 mm

Ekran

  • Glavni ekran
    Tip uređaja

    LCD ekran osetljiv na dodir

    Veličina

    2,7"

    Broj piksela

    230.000 P

  • Tražilo
    Tip uređaja

    Ne

    Veličina

    Ne

    Broj piksela

    Ne

Blic

  • Blic

    Ne

Kutija

  • Kutija

    Ne

Funkcija snimanja video zapisa

  • Specifikacije video zapisa
    Format snimanja

    H.264

    Kvalitet snimanja

    Super fin

    Rezolucija snimanja

    NTSC: Full HD (1920 x 1080 60i) / HD (1280 x 720 60p) / rezolucija za otpremanje na veb (1280 x 720 / 60p + 432 x 240 / 30p)

  • Brzina okidača
    Automatski

    Da

  • Stabilizator slike

    Optička stabilizacija slike (OIS DUO+)

  • Fokus
    Automatski fokus

    Da

    Ručni fokus

    Da

  • Fotografisanje

    Da

  • Kompenzacija pozadinskog osvetljenja

    Da

  • Osetljivost pri slabom osvetljenju

    Auto – 5 Lux (1/30 sek.), C.NITE – 3 Lux (1/15 sek.)

  • Balans bele boje
    Automatski

    Da

    Ručno

    Automatsko / dan / oblačno / fluorescentno / sijalica / prilagođeno

Funkcija audio snimanja

  • Format zvučnih datoteka

    AAC

  • Broj kanala

    2 kanala

  • Zvučnik

    Da

  • Podešavanje jačine zvuka

    Da

  • Ugrađeni mikrofon

    Da

  • Zvučni efekti
    Eho

    Ne

    Muzika

    Ne

    Glas

    Ne

    Širina

    Ne

  • Audio dubliranje

    Ne

  • External Microphone

    Ne

  • PC KODEK
    PC dekoder

    Ne

    PC koder

    Ne

  • Ostalo
    Globalni AV izlaz

    Da

Rad

  • Video zapis/fotografija

    Da / Da

  • Zaustavi

    Da

  • FF/FPS

    Da

  • REW/RPS

    Da / Da

  • Usporen prikaz

    Da

  • Pomeranje okvira

    Da

  • Projekcija slajdova

    Da

  • Zaštita
    Sve / Izaberi

    Da / Da

  • Izbriši
    Sve / Izaberi

    Da

Funkcija fotografisanja

  • Fotografija
    Format

    JPEG

    Rezolucija

    5,3 MP (3072 x 1728) / 4:3, 2 MP (1920 x 1080) / 4:3

    Kvalitet

    Super fin

    Upisivi medijum

    SD

Interfejs

  • Računar
    USB

    2

  • Video
    Kompozitni

    Da

    HDMI

    Da

  • Memorijska kartica
    Otvor za karticu

    SD / SDHC / SDXC

Aplikacija za USB

  • Sistem direktne štampe
    DPOF

    Da

  • USB Charging

    Da

Ostalo

  • Indikator
    LED napajanja

    Da

    Lampa brojača

    Ne

    Indikator punjenja

    Ne

    LED dioda funkcijskog tastera

    Ne

    Lampa auto fokusa

    Ne

    Lampa za pristup disku

    Ne

  • Zavrtanj tronošca

    Da

  • Poklopac objektiva

    Klasni poklopac

  • Punjenje tokom korišćenja

    Da

  • Varijacija boje

    Crna

Softver i operativni sistem računara

  • Kompatibilni operativni sistem

    Windows 7 / Vista / XP SP2

  • Komplet softvera za računar

    Intelli-studio, automatsko kopiranje na računar

Dodaci

  • Napajanje
    Adapter/punjač naizmenične struje

    Da

    Kabl naizmenične struje

    USB kabl

    Pakovanje baterija

    Da

  • Kaiš
    Drška za ruku

    Da

  • Kabl
    Tip

    A / V kabl

  • Ostalo
    Knjiga uputstava

    CD

    Džepni priručnik

    Da

Napajanje

  • Tip napajanja

    Ne

  • Potrošnja energije
    LCD ekran isključen, VF uključen

    2,5 W

    LCD ekran uključen, VF isključen

    Ne

    Stanje mirovanja

    Ne

  • Baterija
    Materijal ćelije

    Litijum-jon

    Broj modela

    BP125A

    Vreme rada (za ovaj model)

    104 min

Fizička specifikacija

  • Dimenzije (ŠxVxD)

    42,8 x 52,45 x 119 mm

  • Težina

    178,4 g

Bežično

  • Bežično

    Ne

Podrška

Korisničko uputstvo

9.96 MB, pdf, СРПСКА

2013.02.26

Ostali priručnici (2)

Firmver (1)

  • Ažuriraj datoteku

    All OS, 127.91 MB, zip, Мулти Лангуаге

    Verzija : 14070801

    2014.07.14 tooltipbox

    Zatvori iskačući prozor sa kratkim opisom
    1. Title
    HMX-QF30 Firmware 2014-7-8
    2. Applicable Model
    HMX-QF30 / HMX-QF33 / HMX-QF300 / HMX-QF310 / HMX-QF320
    3. Carrier or Corporate Customer
    open market
    4. Description

    [How to update FW]
    1) Extract the attached file.
    2) Paste the firmware file(qf30_firmware.bin) into the formatted memory card.
    3) Before inserting the memory card into camcorder, connect the AC adaptor to the camcorder.
    4) Insert the memory card with the firmware file on it into the camcorder.
    5) Power on the camcorder by simply opening the LCD display.
    When you turn on the camcorder, it must appear the box saying ''Update firmware now?''. Select the ''Yes'' to update the firmware.
    6) The updating firmware progress bar will appear. It takes about few minutes to complete.
    Do not detach the AC adapter during the update.
    7) Once the update is done, the camcorder will automatically turn itself off.

Neke datoteke možda nisu dostupne preko telefona i tablet uređaja. Pristupite ovoj stranici sa stonog računara kako biste mogli da preuzmete sve datoteke.Da biste mogli da čitate PDF datoteke, na računaru mora da bude instaliran Adobe Acrobat Reader. Možete da ga preuzmete na veb-sajtu kompanije Adobe.Preuzmite Adobe Acrobat ReaderidiDa biste mogli da čitate DjVu datoteke, na računaru mora da bude instaliran DjVu prikazivač. Kliknite na ovaj reklamni natpis i instalirajte prikazivač. Preuzmite Djvu prikazivačPreuzmite Djvu prikazivačidi

Da li imate pitanje ili vam treba podrška za proizvod? Idite na odeljak za podrškuidi

Slični proizvodi
  • NEWEST
  • MOST HELPFUL
  • HIGHEST RATING
  • LOWEST RATING