/

DV300F

SAMSUNG DV300F

DV300F DV300F snima i jednostavno deli slike vredne prikazivanja. Koristite LCD ekran od 1,5" na prednjoj strani fotoaparata da biste napravili savršen snimak vas i vaših prijatelja, a zatim otpremite slike na Facebook™, Picasa™, Photobucket™ direktno sa fotoaparata. Direktno šaljite slike na SMART telefon i tablet pomoću aplikacije Samsung Mobile Link ili ih organizujte na računaru koristeći funkciju za automatsko pravljenje rezervnih kopija. Zabavne funkcije kao što su Motion Photo, Picture in Picture i Split Shot vam omogućavaju da za tili čas kreirate i podelite interesantne sadržaje, umetničke slike i video zapise.

* Specifikacije mogu da budu promenjene bez prethodne najave.

Odgovorno recikliranje baterija

 • Evropska direktiva o baterijama i akumulatorima nastoji da smanji uticaj baterija na okruženje i da podstakne recikliranje materijala od kojih su izrađene. Regulative za reciklažu baterija i akumulatora (punjivih baterija) su u UK uvedene 2009. Regulative za baterije za otpad imaju za cilj značajno povećanje prikupljanja i reciklaže korišćenih prenosivih baterija u UK sa 3% zabeleženih 2007. na 25% do 2012. godine, sa porastom do bar 45% do 2016.

 • Simbol baterije na proizvodu ili njegovom pakovanju ukazuje na to da ne sme da se odlaže sa običnim kućnim otpadom. Umesto toga, potrošač je dužan da odlaže baterije za otpad na naznačenom mestu prikupljanja radi reciklaže. Posebno sakupljanje i recikliranje baterija prilikom odlaganja doprinosi očuvanju prirodnih resursa i omogućava njihovu reciklažu na način koji štiti zdravlje ljudi i životno okruženje. Sveobuhvatna lista centara za reciklažu baterija može da se dobije na sledećoj adresi: www.recycle-more.co.uk

 • Svi Samsung proizvodi koji podležu Direktivi o baterijama su u skladu sa propisima UK za baterije i akumulatore. U skladu sa nacionalnim zakonom, SAMSUNG Electronics (UK) Ltd je član odobrene usklađene organizacije proizvođača baterija. Ova organizacija je zadužena za prikupljanje, rukovanje i odlaganje baterija u ime kompanije Samsung.

Zatvori iskačući prozorčić
Kontrola izvršenja
Zatvori iskačući prozorčić

Funkcije

 • Snimite svoj autoportret ili dodajte prijatelje u snimak koristeći dva LCD 닥뭄
 • Zatim pošaljite fotografije na SMART telefon, računar ili omiljenu društvenu mrežu, bežičnim putem

Jednostavan način da postanete profesionalac

The simple way to go pro
Smart Auto 2.0 Bez ozbira na to da li snimate u svetlom okruženju i ne možete da vidite lice objekta, pomoću režima za pozadinsko osvetljenje i funkcije Smart Auto 2.0 (fotografije i video zapisi) možete da dobijete jasniju sliku. Ostvarite najbolji mogući rezultat svaki put. Tehnologija za detekciju scene može da identifikuje do 16 različitih uslova snimanja, odmah analizira ključne elemente kompozicije, a zatim automatski optimizuje podešavanja za svaku pojedinačnu situaciju.

Video snimci i fotografije, konačno zajedno

Videos and photos, together at last
Funkcija Picture in Picture (fotografije / filmovi) Funkcija Picture in Picture (fotografije / filmovi) vam omogućava da istovremeno prikažete dve slike. Jednostavno umetnite jednu sliku u drugu, a zatim podesite veličinu i položaj. U fotografije možete čak da umetnete i video klip. Završili ste? Odmah otpremite trenutke na YouTube ili omiljenu društvenu mrežu da biste ih podelili sa ostatkom sveta.

Funkcija Funny Face donosi veliki osmeh na vaše lice

Funny Face brings you larger-than-life smiles
Funny Face Stavite na lice prijatelja i članova porodice neozbiljan kez, smešan nos i uvrnute oči –Funkcija Funny Face ima 8 režima – uključujući Professor, Gobbler i Alien – koji vam omogućavaju da napravite smešna lica direktno na displeju. Uz pomoć funkcije Face Tracking, smešna lica će se prikazivati onako kako želite, čak i kada pomerate fotoaparat.

Zabavno sklapanje slika

Frame your pictures in fun
Magic Frame Pretvorite portret u starinsku fotografiju ili stavite lice prijatelja na bilbord. Magic Frame dolazi sa 12 šablona pozadine kao što su Wall Art, Full Moon, Magazine i Holiday, koji vam omogućavaju da jednostavno napravite umetničko delo u kvalitetu postera koje je savršeno za deljenje

Pretvorite život u umetnost

Turn life into an art
Artistic Brush Artistic Brush je zabavna nova funkcija koja crta vaš život. Bukvalno. Ona može da pretvori bilo koji portret, pejzaž ili trenutak u crno-belu skicu – a zatim da ih oboji poput umetnika! Pohvalite se svojom umetničkom animacijom na LCD ekranu fotoaparata prijateljima i porodici.

Kombinujte slike i napravite jedinstvene kreacije

Combine images for unique creations
Split Shot Funkcija Split Shot vam omogućava da spojite do tri različite slike i kreirate umetničko delo – pretvorite se u kentaura tako što ćete kombinovati sliku svog lica sa telom konja. Ili jednostavno snimite jednu sliku i na nju primenite tri različita filtera kako biste kreirali kolaž za pamćenje. Pustite mašti na volju i uživajte u zabavnim i nestvarnim rezultatima.
Capture yourself in one shot

Napravite svoj autoportret u jednom pokušaju

Dvostruki LCD ekran (prednji LCD ekran od 1,5") DV300F poseduje prednji LCD ekran koji vam omogućava da bez muke snimite grupnu fotografiju ili autoportret. Pustite animaciju u režimu za decu kako biste detetu držali pažnju; omogućite osobama u grupnom snimku da tačno znaju kada da se nasmeju korišćenjem vizuelnog tajmera. Budite deo svake slike zahvaljujući prednjem LCD ekranu, pregledajte autoportrete, a zatim kliknite i jednostavno snimite savršene slike sa vama u središtu radnje. Funkcija Jump Shot 2.0 vam omogućava da brzo snimite slike prijatelja u skoku i napravite zabavne GIF animacije.
Instant Sharing & Saving, simply

Jednostavno momentalno deljenje i čuvanje

Wi-Fi veza Zahvaljujući ugrađenoj Wi-Fi funkciji, sve posebne i uzbudljive trenutke možete da delite u pokretu. Fotografije možete da postavite na Facebook™, Picasa™, Photobucket™ ili da ih pošaljete e-poštom direktno sa fotoaparata. Video snimke takođe možete da otpremite na YouTube, zatim uživajte i čekajte komentare. DV300F vam omogućava da otpremite fotografije na CLOUD pa nikad nećete morati da brinete o tome da ćete izgubiti slike dok ste u pokretu niti o veličini memorije. Aplikacija Samsung Mobile Link vam omogućava da slike šaljete direktno na SMART telefon i tablet. Slike takođe možete da sačuvate na računar samo jednim klikom pomoću funkcije Auto Backup. Više nema potrebe da tražite kabl jer je sve tako jednostavno.

*Dostupno samo za DV300F
Add action to your still photos

Obogatite fotografije akcijom

Funkcija Motion Photo Motion Photo vam omogućava da zamrznete okruženje oko objekta koji se kreće kako biste kreirali čudesne slike. Snimite prijatelja koji pleše dok svi oko njega stoje poput statua – kao u najnovijem holivudskom hitu. Jednostavno snimite video zapis i izaberite oblast u kojoj želite da se odvija radnja – scena oko te oblasti će se zamrznuti. Tako je jednostavno.
Closer, wider, brighter

Bliže, šire, svetlije

Zum od 5X / F2.5 25 mm objektiv / 16,1 megapiksela Kada snimate slike ovako dobrim fotoapratom, napravite fotografije od kojih će svaka biti posebna. Optički zum od 5x vam omogućava da snimite sjajne slike u krupnom planu, čak i iz zadnjeg reda. Sedite u prednjem redu? Širokougaoni objektiv od 25 mm vam omogućava da snimite sve što se dešava na sceni. A u kombinaciji sa senzorom od 16,1 megapiksela i otvorom blende od F2.5, moći ćete da snimate fotografije visokog kvaliteta – čak i pri slabom osvetljenju.
Classic design with modern touch

Klasičan dizajn sa modernim detaljima

Dizajn Zahvaljujući modernom dizajnu dvostrukih LCD ekrana, prednji LCD ekran je elegantno skriven pa fotoaparat odiše stilom. Sa svetlucavom metalik bojom, prednji deo neće proći nezapaženo, dok kožna tekstura sa bojom različitog tona na zadnoj strani daje ugodan kontrast.. Sa elegantnim, modernim kućištem i oblim dizajnom, fotoaparat sjajno leži u ruci i uvek je pri ruci.
OIS (Optical Image Stabilization)

OIS (optička stabilizacija slike)

Optička stabilizacija slike na modelu DV300F vam omogućava da snimite savršene slike, čak i kada fotoaparat nije savršeno stabilan. Bez obzira na to da li je osvetljenje slabo, koristite zumiranje ili vam ruke podrhtavaju, fotografije će biti oštre i jasne.
3.0” hVGA LCD

hVGA LCD ekran od 3"

Veliki hVGA LCD ekran od 3" vam omogućava da lakše vidite ono što snimate– više nema potrebe da razmišljate kako će ispasti snimak. A sa svojih 460 hiljada tačaka – dvaput više od QVGA ekrana, ovaj displej visoke rezolucije pruža poboljšan kontrast i reprodukciju boja. Ono što vidite izgledaće isto tako savršeno i na snimku.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Dimenzije EC-DV300FFPLGB

Senzor slike

 • Tip senzora

  16 M CCD senzor

 • Efektivni pikseli

  Približno 16,1 megapiksela

 • Ukupan broj piksela

  Približno 16,4 megapiksela

Objektiv

 • Žižna daljina

  Samsung zum objektiv od 5x f = 4,5 ~ 22,5 mm

 • F No.

  2,5 (W) ~ 6,3 (T)

 • Optički zum

  5x

 • Digitalni zum

  Režim za fotografije: 1,0x ~ 5,0x

PRIKAŽI VIŠE SPECIFIKACIJAProširi

Stabilizacija slike

 • Režim

  Optička stabilizacija slike

Ekran

 • Tip

  TFT LCD

 • Veličina

  Glavni LCD ekran od 3,0"(7.62cm)
  Prednji LCD ekran od 1,5"(3.8cm)

 • Funkcija

  3,0" (7,62 cm), 460 hiljada tačaka+Prednji TFT LCD ekran od 1,5" (3,8 cm), 61 hiljada tačaka

Fokusiranje

 • Tip

  TTL auto fokus

 • Opseg

  Normalni režim: 80 cm ~ beskonačnost (široki ugao), 250 cm ~ beskonačnost (telefoto) Makro: 5 cm ~ 80 cm (široki ugao), 100 cm ~ 250 cm (telefoto) Automatski makro: 5 cm ~ beskonačnost (široki ugao), 100 cm ~ beskonačnost (telefoto)

Brzina okidača

 • Brzina okidača

  Smart Auto: 1/8 ~ 1/2.000 sek., Program: 1 ~ 1/2.000 sek., Night: 16 ~ 1/2.000 sek., Fireworks: 2 sek.

Ekspozicija

 • Kontrola

  Program AE

 • Merni sistem

  višestruko, u tački, u centru, Face Detection AE

 • Kompenzacija

  ±2 EV (1/3 EV koraka)

 • U skladu sa ISO standardom

  Automatski, 80, 100, 200, 400, 800, 1.600, 3.200

Blic

 • Režim

  Auto, Auto & Red-eye reduction, Fill-in flash, Slow sync, Flash Off, Red-eye fix

 • Opseg

  Široki ugao: 0,2 m ~ 4,1 m, telefoto: 0,5 m ~ 1,6 m

 • Vreme punjenja

  Približno 4 sek.

Balans bele boje

 • Režim

  Auto WB, Daylight, Cloudy, Fluorescent_H, Fluorescent_L, Tungsten, Custom

Fotografija

 • Režim

  Režim: Smart Auto, Program, Scene, Live Panorama, Self Shot, Picture-in-Picture,Magic Frame, Funny Face, Photo Filter, Beauty Shot, Intelligent Portrait, Night Shot, Split Shot, Motion Photo, Jump Shot, Children, Close up, Artistic Brush

Reprodukovanje slika

 • Reprodukovanje slika

  Single image, Thumbnails, Advanced Slide Show, Movie Clip, Smart Album

Dodavanje datuma

 • Dodavanje datuma

  Date&Time, Date, Off (po izboru korisnika)

Video zapis

 • Snimanje

  Režim: Movie, Smart Movie, PIP Movie
  Rezolucija filma (broj sličica u sekundi): 1280 x 720 (30 fps, 15 fps), 640 x 480 (30 fps, 15 fps), 320 x 240 (30 fps / 15 fps), za deljenje (30 fps / 15 fps)
  Format: MP4 (maks. vreme snimanja: 20 min.) Sound Alive On / Off / Mute

 • Efekat

  Smart Movie Filter: Miniature / Vignetting / Half Tone Dot / Sketch / Fish-eye / Classic / Retro / Palette Effect 1 / Palette Effect 2 / Palette Effect 3 / Palette Effect 4

 • Uredi

  Still Image Capture / Time Trimming

Skladištenje

 • Medijumi

  Eksterna memorija (opcionalno): micro SD™ (garantovano do 1 ~ 2 GB) micro SDHC (garantovano do 32 GB), micro SDXC (garantovano do 64 GB)

 • Format datoteke

  Fotografije: JPEG (DCF), EXIF 2.21, DPOF 1.1, PictBridge 1.0, GIF Video klip: MP4 (H.264), Audio: AAC

 • Veličina slike

  16 M: 4608 x 3456 / 14 MP: 4608 x 3072 / 12 MW: 4608 x 2592 / 10 M: 3648 x 2736 / 5 M: 2592 x 1944 / 3 M: 1984 x 1488 / 2 MW: 1920 x 1080 / 1 M: 1024 x 768

Interfejs

 • Digitalni izlazni priključak

  USB 2.0

 • Audio

  Mikrofon: Mono ugrađeni zvučnik: Mono

 • Video izlaz

  AV: NTSC, PAL (po izboru korisnika)

 • Ulaz za jednosmernu struju

  5,0 V

Napajanje

 • Izvor napajanja
  Tip

  Punjiva baterija: BP88 (min. 880 mAh) Vrsta konektora: Micro-USB

Fizička specifikacija

 • Dimenzije
  Dimenzije (ŠxVxD)

  95,2 x 56,5 x 18,3 (20) mm

 • Težina

  120 g (bez baterije i memorijske kartice)

 • Radna temperatura

  0 ~ 40°C

 • Vlažnost pri radu

  5 ~ 85%

Softver i operativni sistem računara

 • Komplet softvera za računar

  Intelli-studio

 • Kompatibilni operativni sistem

  Windows XP SP2 / Vista / 7

Opšti sistemski zahtevi

 • Za Macintosh računare

  Power Mac G3 or above Mac OS 10.4 or above 110MB or more hard-disk capacity minimum 256MB RAM CD-ROM Driver USB Port

 • Za operativni sistem Windows

  Intel® Pentium®4 3,2 GHz ili noviji / AMD Athlon™ FX 2,6 GHz ili noviji Windows XP_SP2 / Vista / 7 32bit, prostor na čvrstom disku 250 MB ili više (preporučuje se preko 1 GB), 512 MB RAM (preporučuje se preko 1 GB), nVIDIA Geforce 7600GT ili novija / ATI X1600 serija ili više od 1024 x 768 piksela, monitor kompatibilan sa 16-bitnim prikazom boja (1280 x 1024 piksela, preporučuje se monitor kompatibilan sa 32-bitnim prikazom boja), USB 2.0 CD-ROM Driver DirectX 9.0c ili noviji

 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING