/

WB350F

WB350F

WB350F Ako fotografija za vas predstavlja više od hobija, ali manje od životnog poziva, razmotrite mogućnost kupovine uređaja Samsung SMART CAMERA WB350F. Zahvaljujući vrhunskom optičkom zumu od 21x i širokougaonom objektivu od 23 mm, zabeležićete izvanredne slike bez imalo muke. Kreiraćete umetnička dela vredna izlaganja na zidu neke galerije, iako biste ih možda radije samo podelili sa prijateljima i porodicom. Kompaktna kamera sa omogućenom uslugom oblaka ima Wi-Fi i NFC funkcije, pa svoje kreacije možete da delite na gotovo sve moguće načine. Veliki hibridni hVGA ekran osetljiv na dodir od 75 mm (3"), preko kog sa lakoćom možete da kontrolišete kameru, olakšava i snimanje i deljenje.

Odgovorno recikliranje baterija

 • Evropska direktiva o baterijama i akumulatorima nastoji da smanji uticaj baterija na okruženje i da podstakne recikliranje materijala od kojih su izrađene. Regulative za reciklažu baterija i akumulatora (punjivih baterija) su u UK uvedene 2009. Regulative za baterije za otpad imaju za cilj značajno povećanje prikupljanja i reciklaže korišćenih prenosivih baterija u UK sa 3% zabeleženih 2007. na 25% do 2012. godine, sa porastom do bar 45% do 2016.

 • Simbol baterije na proizvodu ili njegovom pakovanju ukazuje na to da ne sme da se odlaže sa običnim kućnim otpadom. Umesto toga, potrošač je dužan da odlaže baterije za otpad na naznačenom mestu prikupljanja radi reciklaže. Posebno sakupljanje i recikliranje baterija prilikom odlaganja doprinosi očuvanju prirodnih resursa i omogućava njihovu reciklažu na način koji štiti zdravlje ljudi i životno okruženje. Sveobuhvatna lista centara za reciklažu baterija može da se dobije na sledećoj adresi: www.recycle-more.co.uk

 • Svi Samsung proizvodi koji podležu Direktivi o baterijama su u skladu sa propisima UK za baterije i akumulatore. U skladu sa nacionalnim zakonom, SAMSUNG Electronics (UK) Ltd je član odobrene usklađene organizacije proizvođača baterija. Ova organizacija je zadužena za prikupljanje, rukovanje i odlaganje baterija u ime kompanije Samsung.

Funkcije

 • Moćan optički zum od 21x uređaja Samsung SMART CAMERA WB350F približava vas subjektu, a mogućnosti lakog deljenja vas spajaju sa ostatkom sveta

Proširite mogućnosti fotografisanja

Optički zum od 21x, širokougaoni objektiv od 23 mm Posebne trenutke možete da ovekovečite upravo onako kako želite da ih pamtite – i izbliza i izdaleka. Pomoću širokougaonog objektiva od 23 mm možete da zabeležite fantastičan mural koji zauzima celu jednu stranu zgrade ili polje živopisnog divljeg cveća koje se proteže unedogled. Kada ne možete fizički da se približite subjektu, kao što je jedriličar koji plovi po moru, pomoću optičkog zuma od 21x možete da zabeležite sve detalje u oštroj rezoluciji.

Čuvanje i deljenje sadržaja u svako doba i na svakom mestu

Funkcije sa omogućenom NFC i Wi-Fi tehnologijom, kao što su Photo Beam, AutoShare, Remote Viewfinder i MobileLink, omogućavaju vam da delite slike sa kompatibilnim smart telefonima u neposrednoj blizini ili na drugoj strani sveta. Photo Beam lako i trenutno šalje svaku fotografiju koju pregledate na smart telefon. AutoShare čuva fotografije na smart telefonu dok snimate, a pomoću aplikacije Remote Viewfinder možete da kontrolišete fotoaparat preko svog smart telefona. Efikasno objavljujte fotografije na društvenim mrežama, čuvajte ih u oblaku i pravite rezervne kopije na računaru. Možete i da nadgledate bebu koja spava iz druge prostorije.

Retro dizajn sa modernim primesama

Moderni retro dizajn Inspirisan jednostavnošću dizajna starih kamera i zasnovan na inovacijama najvišeg tehnološkog nivoa, retro i moderna silueta uređaja Samsung SMART CAMERA WB350F impresionira elegantnim, tečnim linijama i luksuznim izgledom teksture koja podseća na kožu. Kompaktno i lagano kućište je sjajno za jednostavno fotografisanje u pokretu, a izbor od pet boja vam omogućava da izaberete uređaj koji najviše odgovara vašem stilu.

Potpuna kontrola u intuitivnijem izdanju

Hibridni hVGA ekran osetljiv na dodir od 75 mm (3") Hibridni korisnički interfejs osetljiv na dodir nudi dve opcije: pomoću petosmernog dugmeta možete brzo da pomerate kursor nagore, nadole, nalevo i nadesno da biste se intuitivno kretali kroz meni i birali željene opcije na hVGA ekranu od 3” (75 mm). Osim toga, kada želite da unesete tekst, jednostavno unesite znakove na ekran osetljiv na dodir, kao što biste uradili na smart telefonu. Kontrole za navigaciju i postupak deljenja slika ne mogu da budu jednostavniji.

Ovekovečite nezaboravne prizore u uslovima slabog osvetljenja

BSI CMOS senzor od 16,3 MP Ima situacija u kojima ne bi trebalo koristiti blic, kao kada želite da zabeležite posebne trenutke u zatvorenom ne ometajući druge osobe u okruženju. BSI (pozadinski osvetljen) CMOS senzor od 16,3 megapiksela zahteva manje svetlosti od konvencionalnih senzora, pa možete da zabeležite slike ispravne ekspozicije bez blica. Dostupan je i režim „Low Light Shot“ (Snimanje pri slabom osvetljenju) koji objedinjuje tri uzastopna snimka u jednu jasnu fotografiju.

Najlakši način da snimate kao profesionalac

Najlakši način da snimate kao profesionalac
Smart režim Jednim dodirom Smart režima dobijate niz raznovrsnih posebnih režima. Snimite savršene tragove svetla u noći na raskrsnici punoj crvenih tragova od stop svetla ili u tren oka zabeležite prizor brze vožnje koristeći funkciju Action Freeze (Zamrzavanje akcije). U režimu „Let Rich Tone“ (Omogući bogati ton) možete da kreirate izuzetne nadrealne fotografije upečatljivih boja koje izražavaju vašu umetničku stranu. Samo odaberite onaj koji želite i napravite savršen snimak.

Kompaktna veličina, moćni Full HD zapisi, snimanje Full HD filmova

Snimanje Full HD Video zapisa (1080 / 30p) WB350F snima Full HD video zapise rezolucije 1920 x 1080 p pri brzini od 30 kadrova u sekundi, pri čemu beleži živopisne boje i izuzetno oštre detalje. H.264 format omogućava duže snimanje od kamera koje snimaju u MJPEG video formatu, pa možete da zabeležite više akcije. Potom gledajte sjajne HD snimke u udobnosti dnevnog boravka.

Najbolje lice

Pomoću funkcije „Najbolje lice“ možete da zabeležite savršen izraz. Uz kombinaciju pravljenja munjevito brzih snimaka i prepoznavanja lica, možete samo dodirnuti lice koje gleda na drugu stranu i dodirnuti ga ponovo da biste ga zamenili izrazom snimljenim nekoliko trenutaka pre nego što ste napravili snimak.

Baby Monitor

Nadgledajte bebu koja spava iz druge prostorije. Preuzmite aplikaciju „Home Monitor“ sa lokacije App Store ili Google Play na smart telefon i postavite kameru blizu bebe. Kada kamera detektuje plač ili čak i najmanje pokrete, šalje obaveštenje u vidu upozorenja na vaš smart telefon kako biste mogli da odlučite da li treba da posvetite pažnju detetu.

Režim za potpunu ručnu kontrolu

Potpuna ručna kontrola (A / S / M) omogućava nesputanu kreativnost. Podešavanja Aperture Priority (Prioritet blende) i Shutter Priority (Prioritet zatvarača) vam omogućavaju da eksperimentišete sa brzinom okidača i dubinom polja – na primer, kada snimate objekte koji se brzo kreću pri slabom osvetljenju. Pomoću Samsung fotoaparata možete da snimite fotografije upravo onako kako ste zamislili.
Funkcija "Dual Capture" - Dupli snimak

Funkcija "Dual Capture" - Dupli snimak

Zašto biste birali između snimanja slika i video snimaka kada možete i jedno i drugo? Funkcija „Dupli snimak“ vam omogućava da pravite sjajne fotografije dok snimate Full HD video. Snimite fudbalsku utakmicu kao uspomenu za svoje dete, uz mogućnost slanja dragocenog snimka proslavljanja gola e-poštom drugim članovima porodice.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Dimenzije EC-WB350FBPBE3

Senzor slike

 • Tip senzora

  BSI CMOS od 1/2,3″ (oko 7,77 mm)

 • Efektivni pikseli

  Oko 16,3 MP

 • Ukupan broj piksela

  Oko 16,7 MP

Objektiv

 • Žižna daljina

  4,1 ~ 86,1 mm (ekvivalentno 23 ~ 483 mm u formatu od 35 mm)

 • F No.

  2,8 (W) ~ 5,9 (T)

 • Optički zum

  21x

 • Digitalni zum

  Režim statičnih slika: 1x ~ 5x
  Režim reprodukcije: 1x ~ 9,4x (zavisi od veličine slike)
  * Inteligentni zum: 2x

PRIKAŽI VIŠE SPECIFIKACIJAProširi

Stabilizacija slike

 • Režim

  OIS (optička stabilizacija slike)

Ekran

 • Tip

  TFT LCD (tip C osetljiv na dodir)

 • Veličina

  75 mm (3")

 • Funkcija

  460.000 tačaka

Fokusiranje

 • Tip

  TTL autofokus (Centar AF, Višestruki AF, Praćenje AF, Detekcija lica AF, Dodirni AF)
  * Manuelni fokus
  * CAF film

 • Opseg

  Normalno: 80 cm ~ beskonačnosti (široko), 350 cm ~ beskonačnosti (telefoto)
  Makro: 10 cm ~ 80 cm (široko), 150 cm ~ 350 cm (telefoto)
  Automatski makro: 10 cm ~ beskonačnosti (široko), 150 cm ~ beskonačnosti (telefoto)
  Ručno: 10 cm ~ beskonačnosti (široko), 150 cm ~ beskonačnosti (telefoto)

Brzina okidača

 • Brzina okidača

  Smart Auto: 1/8 ~ 1/2.000 sekundi, Program: 1 ~ 1/2.000 sekundi, Noć: 8 ~ 1/2.000 sekundi, Ručno: 16 ~ 1/2.000 sekundi.

Ekspozicija

 • Kontrola

  Program AE, AE sa prioritetom blende, AE sa prioritetom zatvarača, Manuelna ekspozicija

 • Merni sistem

  Merenje: višestruko, u tački, u centru, AE sa detekcijom lica
  Opseg merenja: EV 1 ~ 17 (široko, ISO Auto), EV 3 ~ 17 (telefoto, ISO Auto)

 • Kompenzacija

  ±2 EV (1/3 EV koraka)

 • U skladu sa ISO standardom

  Automatski, 80, 100, 200, 400, 800, 1.600, 3.200

Blic

 • Režim

  Automatski, automatski sa uklanjanjem efekta crvenih očiju, doblicavanje, spora sinhronizacija, blic isključen, popravljanje efekta crvenih očiju

 • Opseg

  Široko: 0,3 m ~ 4,1 m (ISO auto), telefoto: 0,5 m ~ 2,9 m (ISO auto)

 • Vreme punjenja

  Oko 4 sekunde

Balans bele boje

 • Režim

  Auto WB, Dnevno svetlo, Oblačno, Fluorescentno_H, Fluorescentno_L, Volfram sijalica, Prilagođeno, K

Fotografija

 • Režim

  * Režim (točkić): 1) Automatski 2) Program 3) A / S / M 4) Smart 5) Najbolje lice 6) Magic Plus 7) Podešavanja 8) Wi-Fi
  * Automatski: Portret, Noćni portret, Noć, Portret sa pozadinskim osvetljenjem, Pozadinsko osvetljenje, Pejzaž, Bela, Makro, Tekst makroa, Stativ, Akcija, Boja makroa, Prirodno zelena, Plavo nebo, Zalazak sunca, Vatromet, slabo osvetljenje, reflektor, makro za reflektor, portret sa reflektorom
  * Smart: , Lepo lice, Continious face, Pejzaž, Zamrzavanje radnje, Panorama, Vodopad, Silueta, Zalazak sunca, Vatromet, Trag svetlosti, Snimanje pri slabom osvetljenju, Bogat ton, Neprekidni snimci, Makro
  * Magic Plus: Effect Artist, Color Brush, My Magic Frame, Motion Photo, Photo Filter, Movie Filter, Photo Editor
  * Wi-Fi: MobileLink, Daljinsko tražilo, Baby Monitor, SNS & Oblak, E-pošta, Auto Backup, Samsung Link, S / W program za obaveštavanje o nadogradnji, AutoShare
  * Disk: Jedan, Neprekidan (visoko, normalno), BKT (AE)
  * Samookidač: isključen, 2 sekunde, 10 sekundi.

Reprodukovanje slika

 • Reprodukovanje slika

  Jedna slika, Sličice, Napredna projekcija slajdova, Video zapis, Pametni album

Dodavanje datuma

 • Dodavanje datuma

  Datum i vreme, Datum, Isključeno (po izboru korisnika)

Video zapis

 • Snimanje

  * Pametni film: Pejzaž, Plavo nebo, Prirodno zelena, Zalazak sunca
  * Veličina filma: 1920 x 1080 (30 kadrova u sekundi), 1280 x 720 (30 kadrova u sekundi), 640 x 480 (30 kadrova u sekundi), 240 veb
  * Optički zum od 21x (Maksimalno vreme snimanja: 20 min)
  * Glas: Sound Alive, Sound Alive isključen
  * Dupli snimak (film od 1080p pri brzini od 30 kadrova u sekundi i slika od 2 megapiksela)

 • Efekat

  *Pametni filter: Efekat palete 1, Efekat palete 2, Efekat palete 3, Efekat palete 4, Minijatura, Vinjetiranje, Crtež, Riblje oko, Klasično, Retro

 • Uredi

  Pauziranje tokom snimanja i reprodukcije, Snimanje statičnih slika, Skraćivanje vremena

Skladištenje

 • Medijumi

  Interna memorija: Oko 9,5 MB
  Spoljna memorija: MicroSD (zagarantovano je do 2 GB), MicroSDHC (zagarantovano je do 32 GB), MicroSDXC (zagarantovano je do 64 GB)
  – Preporučuje se klasa 6 i viša
  * Kapacitet interne memorije ne mora da se podudara sa ovim specifikacijama

 • Format datoteke

  * Statična slika: JPEG (DCF), EXIF 2.21
  * Video zapis: MP4 (Video: MPEG4, AVC / H.264, Audio: AAC)

 • Veličina slike

  16 M: 4608 x 3456 14 MP: 4608 x 3072 10 M: 3648 x 2736, 12 MW: 4608 x 2592, 5 M: 2592 x 1944, 3 M: 1984 x 1488, 2 MW: 1920 x 1080, 1 M: 1024 x 768 8 M: 2832 x 2832

Interfejs

 • Digitalni izlazni priključak

  USB 2.0

 • Audio

  Mikrofon: Mono
  Ugrađeni zvučnik: Mono

 • Video izlaz

  AV: NTSC, PAL (po izboru korisnika)

 • Ulaz za jednosmernu struju

  5 V

Napajanje

 • Izvor napajanja
  Tip

  Punjiva baterija: SLB-10A
  Tip konektora: micro USB (5-pinski)
  155 minuta / 310 snimaka

Fizička specifikacija

 • Dimenzije
  Dimenzije (ŠxVxD)

  113,6 x 65,1 x 25 mm

 • Težina

  216 g (bez baterije i memorijske kartice)

 • Radna temperatura

  0 – 40°C

 • Vlažnost pri radu

  5 – 85%

Softver i operativni sistem računara

 • Komplet softvera za računar

  I Launcher (iLinker)

 • Kompatibilni operativni sistem

  Windows XP SP2 / Vista / 7 / 8

Opšti sistemski zahtevi

 • Za Macintosh računare

  Intel Mac ili noviji
  Mac OS 10.4 ili novija verzija
  Najmanje 256 MB RAM memorije
  110 MB raspoloživog prostora na hard disku
  USB port

 • Za operativni sistem Windows

  PC sa procesorima jačim od Intel Core 2 Duo 1,66 GHz/AMD Athlon X2 Dual-Core 2,2 GHz ili jači
  Najmanje 512 MB RAM memorije (preporučuje se preko 1 GB)
  Windows XP SP2 / Vista / 7 / 8
  250 MB raspoloživog prostora na hard disku (preporučuje se preko 1 GB)
  USB 2.0 port
  nVIDIA Geforce 7600GT ili noviji/Ati X1600 serija ili novija
  1024 x 768 piksela, 16-bitni kompatibilni monitor sa displejom u boji
  (1280 x 1024, preporučuje se 32-bitni displej u boji)
  Microsoft DirectX 9.0c ili noviji

Bežično

 • Bežično

  * Wi-Fi povezivanje
  – MobileLink, Daljinsko tražilo, SNS & Oblak, E-pošta, Auto Backup, Samsung Link
  – S / W program za obaveštavanje o nadogradnji, AutoShare
  * Samsung Link: Obližnji uređaj, veb skladištenje
  * SNS i Oblak
  – Globalno (0): Facebook, YouTube, Picasa, Dropbox
  – Kina (2): Weibo, RenRen, Poco, Dropbox
  – Hongkong (4): Facebook, YouTube, Picasa, Weibo, RenRen, Poco, Dropbox
  – Koreja (1): Facebook, YouTube, Picasa, KAKAOSTORY, Dropbox
  – Sjedinjene Države (8): Facebook, YouTube, Picasa, Dropbox
  – Russia (5): Facebook, YouTube, Picasa, VK, Odnoklassniki, Dropbox
  – Francuska (9): Facebook, YouTube, Picasa, Dropbox
  – Ujedinjeno Kraljevstvo (7): Facebook, YouTube, Picasa, Dropbox
  * S / W program za obaveštavanje o nadogradnji
  * Baby Monitor: Dodata funkcija kućnog nadzora povezivanjem sa pristupnom tačkom, emitovanje bez čuvanja
  * facebook, weibo, e-pošta: Podrška za dodavanje komentara

Podrška

Korisničko uputstvo

8.33 MB, pdf, SRPSKI

2015.05.08

Ostali priručnici (2)

Firmver (1)

Neke datoteke možda nisu dostupne preko telefona i tablet uređaja. Pristupite ovoj stranici sa stonog računara kako biste mogli da preuzmete sve datoteke.Da biste mogli da čitate PDF datoteke, na računaru mora da bude instaliran Adobe Acrobat Reader. Možete da ga preuzmete na veb-sajtu kompanije Adobe.Preuzmite Adobe Acrobat ReaderidiDa biste mogli da čitate DjVu datoteke, na računaru mora da bude instaliran DjVu prikazivač. Kliknite na ovaj reklamni natpis i instalirajte prikazivač. Preuzmite Djvu prikazivačPreuzmite Djvu prikazivačidi

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili ukoliko vam je potrebna podrška za ovaj proizvod, posetite sekciju Podrška na našem sajtu. Podrškaidi

 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING