NX2000

The Samsung SMART CAMERA NX2000

Share life as it happens. The Samsung SMART CAMERA NX2000 helps enthusiasts feel like pros by making it easier to shoot and share captivating stories. product colors are white, black and pink

* Stvarni proizvod se može razlikovati od prikazane slike proizvoda.

Pomoću Samsung SMART CAMERA NX2000 uređaja ne snimate samo slike, već pričate priče. Izuzetno osetljiv 20.3 MP APS-C CMOS senzor omogućava vam pravljenje slika bogatih detaljima i bojama koje raspaljuju maštu. Prostrani WVGA dodirni ekran od 3,7" (93,8 mm) vam obezbeđuje dosta prostora za brušenje vašeg umeća, a razni Smart režimi i ručne kontrole ga čine idealnim za fotografe entuzijaste poput vas. Pošto deljeje fotografija treba da bude isto tako lako kao što je i snimanje, funkcija AutoShare šalje na smart telefon svaku fotografiju koju snimite – onog trenutka kad je snimite. Imaćete dodatnu kopiju kao rezervnu i moći ćete lako i bez napora da delite sa drugima svoju priču.

Stvarnost nikada nije izgledala tako realno

20,3 MP APS-C CMOS senzor
Možda niste profesionalni fotograf, ali zahvaljujući 20,3 MP APS-C CMOS senzoru možete vrlo lako da slikate kao da jeste. Ovaj senzor obezbeđuje najveću rezoluciju u svojoj klasi kako biste mogli da snimate slike visokog kvaliteta čije boje su kao u stvarnom životu.* Zahvaljujući njegovoj veličini, možete precizno da izdvojite objekat u odnosu na pozadinu ili da zamaglite okolinu i tako istaknete objekte, kao što to rade profesionalni fotografi.

* Najveća rezolucija među osnovnim kompaktnim sistemskim fotoaparatima (CSC) sa promenljivim objektivom, od maja 2013.

Veliki ekran koji više nego zadivljuje na dodir

Potpuni dodirni ekran od 3,7" (93,8 mm) WVGA
Samsung SMART Fotoaparat NX2000 može da se pohvali najvećim ekranom u svojoj klasi, zadivljujućim WVGA displejom od 3,7" (93,8 mm) koji obezbeđuje puno prostora za pregledanje i uređivanje vaših umetničkih dela.* Vi dobijate akciju na punom dodirnom ekranu, bez pravih tastera za meni koji zauzimaju dragoceni prostor. Zgodna funkcija zumiranja pokretom štipanja (Pinch Zoom) omogućava vam da uvećavate i umanjujete AutoFocus okvir ili da zumirate slike u režimu reprodukovanja. Displej obezbeđuje čitav spektar boja tako da ono što vidite na ekranu jeste upravo ono što snimate.

* Najveći dodirni ekran koji je dostupan u kategoriji kompaktnih sistemskih fotoaparata (CSC) sa promenljivim objektivom, od maja 2013.

Sačuvajte fotografije na fotoaparatu i smart telefonu čim ih snimite

AutoShare
Pošaljite svaku sliku koju snimite na mobilni telefon preko Wi-Fi veze, za tren oka – tako ćete pravljenje rezervnih kopija i deljenje izuzetno kvalitetnih fotografija učiniti veoma jednostavnim. Podesite AutoShare jednom i fotoaparat NX2000 će to sačuvati kao podrazumevano podešavanje. AutoShare takođe stavlja GPS oznake na fotografije koristeći Smart Phone.

  • Brže i pogodnije uz ugrađenu funkciju namenskog tastera za Wi-Fi

    DIRECT LINK
    Dodelite dugme DIRECT LINK prema svojim potrebama ili svrsi pomoću ugrađene funkcije tastera za brzo biranje DIRECT LINK Wi-Fi kako biste odmah pokrenuli najomiljeniju aktivnost – AutoShare, MobileLink, Daljinsko tražilo, SNS i Cloud, Automatske rezervne kopije, E-pošta i još mnogo toga!

  • Cloud

  • Auto Backup

Jednostavan i neposredan način deljenja

NFC
Samsung SMART Fotoaparat NX2000 snima fotografiju na potpuno novom nivou tako što se brže i lakše povezuje sa fotoaparatom na vašem smart telefonu ili tablet uređaju pomoću NFC-a (Near Field Communication). NFC vam automatski obezbeđuje Wi-Fi vezu, tako da možete da delite ono što snimite. Postavite uređaj pored fotoaparata da biste pronašli i lako aktivirali Samsung SMART Fotoaparat App.

* Ako aplikacija nije instalirana na vašim uređajima, bićete preusmereni na App Store gde možete da je instalirate.

Najlakši način da snimate kao profesionalac

Smart režim
Slike koje snimite ispričaće priče koje pariraju onima koje snime profesionalci. Postavka Smart režima, kao što je Vodopad i Svetlosni trag , omogućavaju vam da fotografišete lepotu kaskadne vode ili svetlosti koja pada. Koristite funkciju Zamrzavanje radnje da biste snimili brze radnje oko vas ili objedinite različite ekspozicije pomoću funkcije Bogati ton da biste kreirali izazovne slike. Neka funkcija Kreativni snimak pojača emociju svake scene ili trenutka koji snimite.

Aplikacija se pojavljuje kod filmova i slika

3D snimanje slika i filmova
Neka slike i video snimci sa odmora zablistaju na ekranu pomoću funkcije True 3D Creator. Sistem sa promenljivim objektivom Samsung SMART Fotoaparat NX2000 omogućava vam da snimate slike i video snimke u 3D tehnologiji pomoću Samsung 45-milimetarskog 2D/3D objektiva. Kada završite sa snimanjem, pomozite prijateljima kod kuće da se osete kao da su sa vama, tako što ćete im se pohvaliti neverovatno živopisnim avanturama na kompatibilnom 3D HDTV-u.

Otkrijte pravu lepotu Full HD video snimka

1080 30P Full HD snimanje filmova
Samsung SMART Fotoaparat NX2000 možda ne izgleda kao kamera ali može da snimi FULL HD video od 1080/30 p. Uz performanse bez kompromisa koje podržava objektiv od 18-200 mm i mogućnost širokog zumiranja, Samsung SMART Fotoaparat NX2000 obezbeđuje ujednačene video snimke profesionalnog izgleda koji se lepo reprodukuju na HDTV-u. Kada ste spremni za šou, HDMI interfejs vam omogućava da svoje vizije prenesete pravo na veliki ekran

Zabeležite svaki važan trenutak

Neprestano snimanje od 8 kadrova u sekundi
Kada snimate radnju u pokretu, bez muke uhvatite celu sekvencu zahvaljujući nizu bilijantno jasnih slika. Samsung SMART Fotoaparat NX2000 vam omogućava da snimate neprestano, izuzetnom brzinom od 8 kadrova u sekundi kako biste uhvatili željeni snimak. Unapređeni sistem automatskog fokusa donosi kristalnu jasnoću objektima koji se brzo kreću, dok vam kraći zastoj između okidanja pomaže da snimite kratkotrajan trenutak pre nego što objekat izađe iz kadra.

Jasniji snimci po slabom svetlu uz širi ISO opseg

ISO 100 – 25600
Čak i po mraku, možete da snimite portret koji izgleda prirodno, zadržavajući boje i detalje na neverovatan način. Ažurirana Wide Range ISO osetljivost koju ima SMART Fotoaparat NX2000 omogućava vam da snimate i do ISO 25600, što ga čini osetljivijim na svetlost u odnosu na prethodni model, tako da daje mnogo jasnije slike. Snimajte po mraku, i unutra i napolju, i uživajte u fotografijama uz minimalan šum i zamućenje.

DRIMe IV novi procesor za obradu slika

Bilo da snimate 2D ili 3D, DRIMe IV procesor slika precizno snima sve specijalne trenutke neverovatno kvalitetno. Brže nego što to rade prethodni DRIMe procesori za obradu slika, poboljšano reprodukovanje boje i smanjenje šuma obezbeđuje vam čuvanje lepih trenutaka uz poboljšan kvalitet Full HD filma.

Brzina zatvarača 1/4000 sek.

Imate delić sekunde da snimite fotografiju o kojoj će se generacijama pričati u vašoj familiji. Sa brzinom zatvarača od 1/4000s i brzim sistemom automatskog fokusa, Samsung SMART Fotoaparat NX2000 vam omogućava da snimite biciklistu kako juri pored skejtera koji preleće, bez ijedne naznake zamućenja pokreta.

i-Function

Sistem i-Function olakšava prilagođavanje ključnih podešavanja fotoaparata klikom na jedno dugme i okretanjem prstena na objektivu, umesto na kućištu. Dizajniran za inovativne i ekspertske snimke, i-Function vam omogućava da brzo odaberete podešavanje koje najbolje odgovara određenom trenutku – i vašoj ekspertizi

Adobe Photoshop Lightroom 4

Adobe Photoshop Lightroom 4 predstavlja savršen spoj sa Samsung SMART Fotoaparat NX2000 i donosi sve detalje koji su potrebni za oštre fotografije profesionalnog izgleda. Organizujte fotografije prema lokaciji na kojoj su snimljene pomoću GPS označavanja. Prikažite i doterajte video zapise, napravite od njih slike ili ih isecite i uredite onako kako želite.